М'яч волейбольний пляжний Winner Beach Fun

КОД ТОВАРУ: 94948
  • М'яч волейбольний пляжний Winner Beach Fun
М'яч волейбольний пляжний Winner Beach Fun
Матеріал: синтетична шкіра, спінений полівінілхлорид. Кількість панелей: 18. Додатково: ручний пошив, два підкладкових шару з текстилю. Камера: бутилова. Розмір: 5. Колір: зелений з жовтим.
Winner
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
421 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 56 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Розмір
5
Виробництво
Оригінал
АРТИКУЛ
W-BeachFun
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч волейбольний пляжний Winner Beach Fun - пляжний м'яч для волейболу з 18 панелями, який відповідає стандартам FIVB. Даний м'яч відмінно підходить для ігор на пляжі, завдяки своєму яскравому і оригінальному дизайну. Виготовлений із синтетичної шкіри (спінений полівінілхлорид). Завдяки властивостям такої шкіри, м'яч дуже добре утримується в долонях і є максимально міцним, стійким до зносу і механічних пошкоджень. Усередині М'яч волейбольний пляжний Winner Beach Fun володіє декількома шарами з підкладкового текстилю, які укріплені нейлоновим кордом. Особливу герметичність м'ячу надає внутрішня бутилова камера. М'яч має 5 розміром і зелено-жовтої забарвленням, тому з ним ви зможете весело і активно провести свій час.

Особливості м'яча:
- для волейболу;
- пляжний;
- синтетична шкіра (спінений полівінілхлорид);
- підкладкові шари з текстилю;
- 18 панелей;
- 5 розмір;
- колір - зелений з жовтим.

М'яч волейбольний пляжний Winner Beach Fun - твій забитий гол!

Характеристики:
Матеріал: синтетична шкіра, спінений полівінілхлорид;
Кількість панелей: 18;
Додатково: ручний пошив, два підкладкових шару з текстилю;
Камера: бутилова;
Розмір: 5;
Колір: зелений з жовтим.

Виробник: Winner (Угорщина).
Компанія Winner була створена в Угорщині. На сьогоднішній день волейбольні, футбольні та баскетбольні м'ячі дуже популярні в багатьох країнах. Популярність марки пояснюється тим, що всі м'ячі виконані з найкращих відповідних матеріалів і мають унікальні характеристики при адекватних цінах.


М'яч волейбольний пляжний Winner Beach Fun купити за вигідною ціною 421 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Волейбольные мячи таких торгових марок, як наприклад: Winner в онлайн каталозі Терра Спорт
М'яч волейбольний пляжний Winner Beach Fun

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч волейбольний пляжний Winner Beach Fun"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Волейбольні м'ячі

Давно мрієте зайнятися спортом? М'яч волейбольний пляжний Winner Beach Fun буде Вашим першим кроком. В « Волейбольні м'ячі » є все, що необхідно спортсмену. Волейбольні м'ячі здивує Вас своєю якістю. М'яч волейбольний IVN Minksa WildSun (IV-MN8619) , М'яч волейбольний IVN Minksa WildSun (IV-MN8619) і М'яч волейбольний IVN Minksa WildSun (IV-MN8619) від знаменитих світових виробників 5269 Ви знайдете в нашому розділі Волейбольні м'ячі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Волейбольні м'ячі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн