М'яч волейбольний Winner Air Strike

КОД ТОВАРУ: 94953
  • М'яч волейбольний Winner Air Strike
М'яч волейбольний Winner Air Strike
Тип з'єднання панелей: ручна зшивання. Вага: 260, 290 м Розмір: 5. Рівень гри: аматорський. Матеріал камери: бутил. Матеріал зовнішнього покриття: ПВХ. Кількість панелей: 18.
Winner
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
369 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 49 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Розмір
5
Виробництво
Оригінал
АРТИКУЛ
W-AirStrike
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч волейбольний Winner Air Strike - аматорський м'яч для волейболу 5 розміру з 18 панелями, який відповідає стандартам FIVB. Даний м'яч відмінно підходить для змагань вищої категорії, а також для тренувань. Виготовлений вручну з високоякісного ПВХ. Завдяки властивостям такої шкіри, м'яч дуже добре утримується в долонях і є максимально міцним, стійким до зносу і механічних пошкоджень. Особливу герметичність м'ячу надає внутрішня бутилова камера. М'яч волейбольний Winner Air Strike був створений для ігор в приміщеннях і на високоабразивних покриттях, тому він характеризується відмінним польотом і хорошою видимістю під час гри.

Особливості м'яча:
- аматорський м'яч для волейболу;
- ПВХ;
- 5 розмір;
- 18 панелей;
- бутилова камера;
- зшитий вручну.

М'яч волейбольний Winner Air Strike - твій забитий гол!

Характеристики:
Тип з'єднання панелей: ручна зшивання;
Вага: 260, 290 г;
Розмір: 5;
Рівень гри: аматорський;
Матеріал камери: бутил;
Матеріал зовнішнього покриття: ПВХ;
Кількість панелей: 18.

Виробник: Winner (Угорщина).
Компанія Winner була створена в Угорщині. На сьогоднішній день волейбольні, футбольні та баскетбольні м'ячі дуже популярні в багатьох країнах. Популярність марки пояснюється тим, що всі м'ячі виконані з найкращих відповідних матеріалів і мають унікальні характеристики при адекватних цінах.


М'яч волейбольний Winner Air Strike купити по реально виправданою вартості 369 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Волейбольные мячи таких брендів, як наприклад: Winner в інтернет каталозі Терраспорт
М'яч волейбольний Winner Air Strike

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч волейбольний Winner Air Strike"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Волейбольні м'ячі

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? М'яч волейбольний Winner Air Strike допоможе досягти мети. В « Волейбольні м'ячі » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Волейбольні м'ячі порадує Вас високою якістю. М'яч волейбольний пляжний Molten V5B1502-O , М'яч волейбольний пляжний Molten V5B1502-O і М'яч волейбольний пляжний Molten V5B1502-O від кращих світових брендів 5269 Ви побачите в нашій категорії Волейбольні м'ячі . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Волейбольні м'ячі . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн