М'яч волейбольний Wilson Oasis Volleyball Blor Bulk SS14

КОД ТОВАРУ: 93412
  • М'яч волейбольний Wilson Oasis Volleyball Blor Bulk SS14
М'яч волейбольний Wilson Oasis Volleyball Blor Bulk SS14
Тип м'яча: волейбольний. Матеріал покриття: синтетична шкіра. Кількість панелей: 18. Колір: блакитний з золотистим і білим.
Wilson
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
579 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 77 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
5
Виробництво
Оригінал
АРТИКУЛ
WTH5300XB
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч волейбольний Wilson Oasis Volleyball Blor Bulk SS14 з оригінальним дизайном стане відмінним подарунком любителю волейболу. Він відмінно підходить, як для ігор, так і для тренувань. Покриття м'яча зроблено з синтетичної шкіри і традиційно складається з декількох панелей. У запропонованій моделі таких панелей 18, зшиті вони механічним способом. Губковиє підкладка м'яча забезпечує йому оптимальну для якісної гри ступінь жорсткості.
М'яч волейбольний Wilson Oasis Volleyball Blor Bulk SS14 володіє хорошими ігровими характеристиками і міцністю, що дозволяє розраховувати на його тривалу службу. Яскрава самобутня графіка на покришці м'яча і логотипи Wilson і Oasis надають його дизайну ексклюзивність.

Особливості м'яча:
- волейбольний;
- яскравий дизайн;
- покриття зроблено з синтетичної шкіри;
- губчаста підкладка;
- панелі зшиті механічним способом;
- хороші ігрові характеристики.

М'яч волейбольний Wilson Oasis Volleyball Blor Bulk SS14
- для справжніх любителів волейболу!

Характеристики:
Тип м'яча: волейбольний;
Матеріал покриття: синтетична шкіра;
Кількість панелей: 18;
Колір: блакитний з золотистим і білим.

Виробник: Wilson (США).
Wilson - відомий виробник спортивного спорядження з Чикаго, який випускає інвентар для різних видів спорту: баскетболу, бейсболу, футболу, сквошу, волейболу, американського футболу, тенісу і гольфу. Компанія має свої представництва в більш ніж 100 країнах світу. Висока якість випущених нею товарів відомо як професійним спортсменам, так і любителям.


М'яч волейбольний Wilson Oasis Volleyball Blor Bulk SS14 підібрати і купити за реальною ціною 579 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Волейбольные мячи таких торгових марок, як наприклад: Wilson в електронному магазині Terra Sport
М'яч волейбольний Wilson Oasis Volleyball Blor Bulk SS14

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч волейбольний Wilson Oasis Volleyball Blor Bulk SS14"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Волейбольні м'ячі

Давно хочете зайнятися фігурою? М'яч волейбольний Wilson Oasis Volleyball Blor Bulk SS14 допоможе почати легко. В « Волейбольні м'ячі » є все, що Вам знадобиться. Волейбольні м'ячі обрадує Вас своєю надійністю. М'яч волейбольний FOX 18 Soft Touch жовто-біло-синій (VB/FX-3) , М'яч волейбольний FOX 18 Soft Touch жовто-біло-синій (VB/FX-3) і М'яч волейбольний FOX 18 Soft Touch жовто-біло-синій (VB/FX-3) від кращих світових постачальників 5269 Ви зможете знайти в нашій лінійці Волейбольні м'ячі . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Волейбольні м'ячі . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн