М'яч набивної слембол для кроссфіта рифлений Record Slam Ball FI-5729-2, 10 кг

КОД ТОВАРУ: 253837
  • М'яч набивної слембол для кроссфіта рифлений Record Slam Ball FI-5729-2, 10 кг
  • М'яч набивної слембол для кроссфіта рифлений Record Slam Ball FI-5729-2, 10 кг - Фото №2
М'яч набивної слембол для кроссфіта рифлений Record Slam Ball FI-5729-2, 10 кг
Призначення: для кроссфіта, ММА і фітнесу; Матеріал: полівінілхлорид PVC; Наповнювач: мінеральний наповнювач; Діаметр: 23 см; Вага: 2 кг; Колір чорний.
Zelart
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
944 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 126 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
23 см
Тип
Медбол
Комплектація
Тільки м'яч
АРТИКУЛ
FI-5729-10
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч набивної слембол для кроссфіта рифлений Record Slam Ball FI-5729-10, 10 кг снаряд за формою нагадує звичайний м'яч. Відмінності стають зрозумілими, як тільки ви берете його в руки - він набагато важче. Роль утяжелителя виконує мінеральний наповнювач. Кожух зроблений з високоміцної нетоксичної гуми. По всій поверхні завдано опуклий «візерунок», який не дає снаряду вислизнути з рук. На «полюсах» м'яча зроблені сплощення, на одному з них нанесена цифра, яка показує масу снаряда.

Слембол - багатофункціональний спортивний снаряд, який можна використовувати замість гантелей. Він допомагає розвинути міць і вибухову силу, імітувати кидки суперника з-за голови (для спортсменів ММА). М'яч не відскакує від підлоги навіть при найбільш потужних кидках. Унікальна особливість цієї моделі - повністю рифлена, структурна поверхню. Завдяки опуклостям, як би ви не взяли м'яч, його зчеплення з долонями буде максимальним.


особливості:

  • повністю рифлена поверхню, що робить хват максимально чіпким;
  • м'яч не відскакує від підлоги навіть при потужних кидках через голову;
  • стане в нагоді спортсменам, практикуючим фітнес і ММА.


Характеристики:
Призначення: для кроссфіта, ММА і фітнесу;
Матеріал: полівінілхлорид PVC;
Наповнювач: мінеральний наповнювач;
Діаметр: 23 см;
Вага: 10 кг;
Колір: чорний.


Виробник: Zelart (Китай).
Zelart - виробник спортивного одягу і аксесуарів. Товари бренду відповідають основним вимогам якості і сучасного дизайну.


М'яч набивної слембол для кроссфіта рифлений Record Slam Ball FI-5729-2, 10 кг купити за вигідною ціною 944 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Мячи для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Zelart в онлайн магазині Терра Спорт
М'яч набивної слембол для кроссфіта рифлений Record Slam Ball FI-5729-2, 10 кг М'яч набивної слембол для кроссфіта рифлений Record Slam Ball FI-5729-2, 10 кг - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч набивної слембол для кроссфіта рифлений Record Slam Ball FI-5729-2, 10 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ М'ячі для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? М'яч набивної слембол для кроссфіта рифлений Record Slam Ball FI-5729-2, 10 кг буде Вашим першим кроком. В « М'ячі для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. М'ячі для фітнесу здивує Вас своєю якістю. М'яч медичний (медбол) Fitex MD1240-10 - фіолетовий, 10 кг , М'яч медичний (медбол) Fitex MD1240-10 - фіолетовий, 10 кг і М'яч медичний (медбол) Fitex MD1240-10 - фіолетовий, 10 кг від знаменитих світових виробників 95 Ви знайдете в нашому розділі М'ячі для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів М'ячі для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн