М'яч гімнастичний (фітбол) 75 см Adidas чорний

КОД ТОВАРУ: 69620
  • М'яч гімнастичний (фітбол) 75 см Adidas чорний
М'яч гімнастичний (фітбол) 75 см Adidas чорний
Особливості м'яча: гімнастичний, для фітнесу, сучасний дизайн, рельєфне дно, стійкий, еластичний матеріал, система анти-розриву, в комплект входить насос. Матеріал: Anti burst. Діаметр: 75 см. Максимальна вага користувача: 110 кг. Допустимий зростання користувача: понад 188 см. Колір: чорний.
Adidas
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
359 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 48 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
75 см
Тип
М'ячі для гімнастики
Антирозрив (ABS)
Є
Комплектація
З насосом
АРТИКУЛ
ADBL-12247
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч гімнастичний (фітбол) 75 см Adidas чорний підходить для виконання різних фітнес- вправ в положенні сидячи або лежачи. Рельєфне дно м'яча робить його стійким і зручним для виконання вправ в положенні сидячи. Цей м'яч дозволяє вам виконувати вправи, особливо активно задіють м'язи спини і черевного преса. Як стверджують розробники цього м'яча, навіть якщо ви сидячи на ньому, виконуєте якісь елементарні вправи, ваші м'язи прагнуть утримати баланс і таким чином включаються в роботу.
М'яч гімнастичний (фітбол) 75 см Adidas чорний зроблений зі спеціального матеріалу Anti burst, що оберігає його від раптового вибуху. У разі ненавмисного проколу, м'яч тут же здувається, позбавляючи вас від травматичної ситуації надалі. Залежно від вашої ваги і зросту, розробники рекомендує підбирати м'яч більшого або меншого діаметру. М'яч діаметром 75 см оптимально підходить для користувачів з ростом понад 188 см і максимальною вагою 110 кг.

Особливості м'яча:
- гімнастичний;
- для фітнесу;
- сучасний дизайн;
- рельєфне дно;
- стійкий;
- еластичний матеріал;
- система анти-розриву;
- в комплект входить насос.

М'яч гімнастичний (фітбол) 75 см Adidas чорний - якість, надійність, безпеку!

Характеристики:
Матеріал: Anti burst.
Діаметр: 75 см.
Максимальна вага користувача: 110 кг.
Допустимий зростання користувача: понад 188 см.
Колір: чорний.

Рекомендації по підбору м'яча:

Діаметр м'яча

45

55

65

75

85

Для росту, см

до 152 см 152 - 165 см 165-185 см 185-202 см вище 202 см

Виробник: Adidas (Німеччина).


Один зі світових лідерів з виробництва спортивних товарів. Випускає спортивне взуття, одяг, інвентар декількох напрямків і концепцій, що характеризуються інноваційними технологіями, високою якістю, сучасним спортивним дизайном. Серед найвідоміших слоганів концерну Adidas: "Неможливе можливо".


М'яч гімнастичний (фітбол) 75 см Adidas чорний купити за вигідною ціною 359 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Мячи для фитнеса таких виробників, як наприклад: Adidas в магазині terrasport.ua
М'яч гімнастичний (фітбол) 75 см Adidas чорний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч гімнастичний (фітбол) 75 см Adidas чорний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ М'ячі для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? М'яч гімнастичний (фітбол) 75 см Adidas чорний буде Вашим першим кроком. В « М'ячі для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. М'ячі для фітнесу здивує Вас своєю якістю. Мяч для пилатеса Cornix MiniGYMball Pink, 22 см (XR-0228) , Мяч для пилатеса Cornix MiniGYMball Pink, 22 см (XR-0228) і Мяч для пилатеса Cornix MiniGYMball Pink, 22 см (XR-0228) від знаменитих світових виробників 95 Ви знайдете в нашому розділі М'ячі для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів М'ячі для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн