М'яч гімнастичний (фітбол) 65 см Adidas червоний

КОД ТОВАРУ: 65769
  • М'яч гімнастичний (фітбол) 65 см Adidas червоний
М'яч гімнастичний (фітбол) 65 см Adidas червоний
Особливості м'яча: гімнастичний, для фітнесу, сучасний дизайн, рельєфне дно, стійкий, еластичний матеріал, система анти-розриву, в комплект входить насос. Матеріал: Anti burst. Діаметр: 65 см. Максимальна вага користувача: 110 кг. Допустимий зростання користувача: 175-188 см. Колір: червоний.
Adidas
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
725 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 97 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Рожевий
Розмір
65 см
Тип
М'ячі для гімнастики
Антирозрив (ABS)
Є
Комплектація
З насосом
АРТИКУЛ
ADBL-12246
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч гімнастичний (фітбол) 65 см Adidas червоний підходить для виконання різних фітнес- вправ в положенні сидячи або лежачи. Рельєфне дно м'яча робить його стійким і зручним для виконання вправ в положенні сидячи. Цей м'яч дозволяє вам виконувати вправи, особливо активно задіють м'язи спини і черевного преса. Як стверджують розробники цього м'яча, навіть якщо ви сидячи на ньому, виконуєте якісь елементарні вправи, ваші м'язи прагнуть утримати баланс і таким чином включаються в роботу.
М'яч гімнастичний (фітбол) 65 см Adidas червоний зроблений зі спеціального матеріалу Anti burst, що оберігає його від раптового вибуху. У разі ненавмисного проколу, м'яч тут же здувається, позбавляючи вас від травматичної ситуації надалі. Залежно від вашої ваги і зросту, розробники рекомендує підбирати м'яч більшого або меншого діаметру. М'яч діаметром 65 см оптимально підходить для користувачів з ростом 175-188 см і максимальною вагою 110 кг.

Особливості м'яча:
- гімнастичний;
- для фітнесу;
- сучасний дизайн;
- рельєфне дно;
- стійкий;
- еластичний матеріал;
- система анти-розриву;
- в комплект входить насос.

М'яч гімнастичний (фітбол) 65 см Adidas червоний - якість, надійність, безпеку!

Характеристики:
Матеріал: Anti burst.
Діаметр: 65 см.
Максимальна вага користувача: 110 кг.
Допустимий зростання користувача: 175-188 см
Колір: червоний.

Рекомендації по підбору м'яча:

Діаметр м'яча

45

55

65

75

85

Для росту, см

до 152 см 152 - 165 см 165-185 см 185-202 см вище 202 см

Виробник: Adidas (Німеччина).


Один зі світових лідерів з виробництва спортивних товарів. Випускає спортивне взуття, одяг, інвентар декількох напрямків і концепцій, що характеризуються інноваційними технологіями, високою якістю, сучасним спортивним дизайном. Серед найвідоміших слоганів концерну Adidas: "Неможливе можливо".


М'яч гімнастичний (фітбол) 65 см Adidas червоний підібрати і замовити по які завищеною вартістю 725 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Мячи для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Adidas в онлайн каталозі Терра Спорт
М'яч гімнастичний (фітбол) 65 см Adidas червоний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч гімнастичний (фітбол) 65 см Adidas червоний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ М'ячі для фітнесу

Давно планували зайнятися фігурою? М'яч гімнастичний (фітбол) 65 см Adidas червоний допоможе на шляху до мети. В « М'ячі для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. М'ячі для фітнесу обрадує Вас високою якістю. Слембол (медичний м'яч) для кроссфіта SportVida Slam Ball Black (SV-HK0197), 3 кг , Слембол (медичний м'яч) для кроссфіта SportVida Slam Ball Black (SV-HK0197), 3 кг і Слембол (медичний м'яч) для кроссфіта SportVida Slam Ball Black (SV-HK0197), 3 кг від топових світових брендів 95 Ви зможете побачити в нашій лінійці М'ячі для фітнесу . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів М'ячі для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн