М'яч для фітнесу (фітбол) 75 см Sveltus Gymball фіолетовий

КОД ТОВАРУ: 61818
  • М'яч для фітнесу (фітбол) 75 см Sveltus Gymball фіолетовий
М'яч для фітнесу (фітбол) 75 см Sveltus Gymball фіолетовий
Особливості: максимальна користь від тренувань і сприяє швидкому схудненню. Діаметр: 75 см. Максимальна вага користувача: 250 кг. Матеріал: каучук, ПВХ. Система антіразрива. Колір фіолетовий.
Sveltus
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
349 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 47 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Фіолетовий
Розмір
75 см
Антирозрив (ABS)
Є
Комплектація
Тільки м'яч
АРТИКУЛ
0445
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч для фітнесу (фітбол) 75 см Sveltus Gymball фіолетовий ідеальний для занять аеробікою і інших різних вправ. Завдяки високоякісним матеріалам, він досить міцний і надійний.
М'яч для фітнесу (фітбол) 75 см Sveltus Gymball фіолетовий допоможе Вам привести в порядок фігуру, відновити правильну поставу і поліпшити гнучкість тіла.
Ви зможете займатися вдома, на природі або в спортзалі. М'яч для фітнесу (фітбол) 75 см Sveltus Gymball фіолетовий хороший для будь-якого тренування: прес, розтяжка, лікувальна гімнастика і т.д. В абсолютно будь-якому віці корисні подібні тренування. Ваше здоров'я - у Ваших руках!

Особливості м'яча:
- максимальна користь від тренувань;
- сприяє швидкому схудненню;
- робить тіло гнучким і здоровим;
- міцний матеріал.

М'яч для фітнесу (фітбол) 75 см Sveltus Gymball фіолетовий - допоможе створити здоров'я і красу!

характеристика:
Діаметр: 75 см.
Максимальна вага користувача: 250 кг.
Матеріал: каучук, ПВХ.
Система антіразрива.
Колір: фіолетовий.

Рекомендації по підбору м'яча:

Діаметр м'яча

45

55

65

75

85

Для росту, см

до 152 см 152 - 165 см 165-185 см 185-202 см вище 202 см

Виробник: Sveltus (Франція).


Компанія SVELTUS FRANCE це 20 років інновацій, для того щоб відповідати вимогам шанувальників фітнесу, які шукають оригінальне і високоякісне фітнес-обладнання за доступною ціною.


М'яч для фітнесу (фітбол) 75 см Sveltus Gymball фіолетовий купити за вигідною ціною 349 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Мячи для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Sveltus в онлайн каталозі Терра Спорт
М'яч для фітнесу (фітбол) 75 см Sveltus Gymball фіолетовий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч для фітнесу (фітбол) 75 см Sveltus Gymball фіолетовий"

Коментар: Мяч просто супер! Очень прочный,совсем не имеет "резинового" запаха, занимаемся всей семьей и все очень довольны! Спасибо магазину Терраспорт за хорошее обслуживание и качественный товар!!!Советуем всем!
08 Января 2014
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Елена
Мяч просто супер! Очень прочный,совсем не имеет "резинового" запаха, занимаемся всей семьей и все очень довольны! Спасибо магазину Терраспорт за хорошее обслуживание и качественный товар!!!Советуем всем!
08 Января 2014
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ М'ячі для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? М'яч для фітнесу (фітбол) 75 см Sveltus Gymball фіолетовий буде Вашим першим кроком. В « М'ячі для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. М'ячі для фітнесу здивує Вас своєю якістю. М'яч для фітнесу (фітбол) полумассажний 65см Body Skulpture рожевий , М'яч для фітнесу (фітбол) полумассажний 65см Body Skulpture рожевий і М'яч для фітнесу (фітбол) полумассажний 65см Body Skulpture рожевий від знаменитих світових виробників 95 Ви знайдете в нашому розділі М'ячі для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів М'ячі для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн