М'ячі для великого тенісу Head ATP Metal CAN (4 шт)

КОД ТОВАРУ: 132733
  • М'ячі для великого тенісу Head ATP Metal CAN (4 шт)
М'ячі для великого тенісу Head ATP Metal CAN (4 шт)
Тип: м'ячі. Вид: для великого тенісу. Застосування: турнірні. Матеріал: повсть, гума. Вага: 56,0 - 59,4 гр. Розмір: 65,41 - 68,58 мм. Колір жовтий. Кількість: 4 шт. Упаковка: вакуумна коробка. Особливості м'ячів: турнірні; високий рівень контролю; відмінний відскік; якісна гума, натуральна повсть; яскраве колірне рішення.
Head
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
455 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 61 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Салатовий
Тип
М'ячі
Кількість в упаковці
4 шт
АРТИКУЛ
570314
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'ячі для великого тенісу Head ATP Metal CAN (4 шт) є турнірними, виробляються у вакуумній упаковці для збереження внутрішнього тиску. Завдяки інноваційній технології Encore дана модель довше зберігає свою форму і тривалий період не втрачає свої швидкісні характеристики. М'ячі мають більш яскраве забарвлення ніж аналогічні моделі, що сприяє кращому зоровому контролю над ними. Натуральне войлочное покриття додає додаткові аеродинамічні властивості.

Особливості м'ячів:
- турнірні;
- високий рівень контролю;
- відмінний відскік;
- якісна гума, натуральна повсть;
- яскраве колірне рішення.

Характеристики:
Тип: м'ячі;
Вид: для великого тенісу;
Застосування: турнірні;
Матеріал: повсть, гума;
Вага: 56,0 - 59,4 гр;
Розмір: 65,41 - 68,58 мм;
Колір: жовтий;
Кількість: 4 шт;
Упаковка: вакуумна коробка.

Виробник: Head (США)
Даний бренд відомий в світі спорту з 1947 року. Широку популярність Head отримала завдяки виробництву лиж, в яких використовувалися абсолютно нові технології літакобудування. У зв'язку із застосуванням сучасних розробок, лижі Head стали легкими, міцними і більш гнучкими ніж дерев'яні.




М'ячі для великого тенісу Head ATP Metal CAN (4 шт) купити по реально виправданою вартості 455 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Мячи для большого тенниса таких брендів, як наприклад: Head в інтернет каталозі Терраспорт
М'ячі для великого тенісу Head ATP Metal CAN (4 шт)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'ячі для великого тенісу Head ATP Metal CAN (4 шт)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ М'ячі для великого тенісу

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? М'ячі для великого тенісу Head ATP Metal CAN (4 шт) допоможе досягти мети. В « М'ячі для великого тенісу » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. М'ячі для великого тенісу порадує Вас високою якістю. М'ячі для великого тенісу Babolat Academy 72 Box (72 шт) , М'ячі для великого тенісу Babolat Academy 72 Box (72 шт) і М'ячі для великого тенісу Babolat Academy 72 Box (72 шт) від кращих світових брендів 253 Ви побачите в нашій категорії М'ячі для великого тенісу . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій М'ячі для великого тенісу . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн