М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football DL SS15

КОД ТОВАРУ: 93616
  • М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football DL SS15
М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football DL SS15
Тип м'яча: для американського футболу. Матеріал покриття: гума. Тип з'єднання панелей: клеєний. Колір покриття: коричневий. Клубний логотип: Dallas Cowboys.
Wilson
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
347 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 46 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал м'яча
Гума
АРТИКУЛ
WTF1533XBDL
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football DL SS15 - знахідка для колекціонерів, які збирають м'ячі різних футбольних клубів. Він випущений в новій колекції, яка пропонує любителям американського футболу м'яч з логотипом того чи іншого знаменитого футбольного клубу. Пропонована модель м'яча відзначена логотипом американського професійного футбольного клубу Dallas Cowboys.
М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football DL SS15 від офіційного відрізняється зменшеним розміром. Покриття м'яча зроблено з композитної шкіри з вираженими нерівностями, що забезпечує гравцеві хороший захоплення. М'яч незамінний для використання в рекреаційних іграх за будь-яких погодних умовах і на будь-якому ігровому полі.

Особливості м'яча:
- для американського футболу;
- міні-версія;
- покриття зроблено з гуми;
- для аматорських ігор.

М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football DL SS15 - офіційний м'яч NFL!

Характеристики:
Тип м'яча: для американського футболу;
Матеріал покриття: гума;
Тип з'єднання панелей: клеєний;
Колір покриття: коричневий;
Клубний логотип: Dallas Cowboys.

Виробник: Wilson (США).
Wilson - відомий виробник спортивного спорядження з Чикаго, який випускає інвентар для різних видів спорту: баскетболу, бейсболу, футболу, сквошу, волейболу, американського футболу, тенісу і гольфу. Компанія має свої представництва в більш ніж 100 країнах світу. Висока якість випущених нею товарів відомо як професійним спортсменам, так і любителям.


М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football DL SS15 купити за вигідною ціною 347 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Товары для американского футбола таких торгових марок, як наприклад: Wilson в електронному каталозі Терраспорт
М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football DL SS15

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football DL SS15"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для американського футболу

Давно мрієте зайнятися спортом? М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football DL SS15 буде Вашим першим кроком. В « Товари для американського футболу » є все, що необхідно спортсмену. Товари для американського футболу здивує Вас своєю якістю. М'яч для американського футболу Wilson Leather Training SS18 (WTF1240ID) , М'яч для американського футболу Wilson Leather Training SS18 (WTF1240ID) і М'яч для американського футболу Wilson Leather Training SS18 (WTF1240ID) від знаменитих світових виробників 4568 Ви знайдете в нашому розділі Товари для американського футболу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Товари для американського футболу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн