М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football BA SS15

КОД ТОВАРУ: 93612
  • М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football BA SS15
М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football BA SS15
Тип м'яча: для американського футболу. Матеріал покриття: гума. Тип з'єднання панелей: клеєний. Колір покриття: коричневий. Маркування: Baltimore Ravens.
Wilson
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
344 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 46 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал м'яча
Гума
АРТИКУЛ
WTF1533XBBA
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football BA SS15 - знахідка для колекціонерів, які збирають м'ячі різних футбольних клубів. Він випущений в новій колекції, яка пропонує любителям американського футболу м'яч з логотипом того чи іншого знаменитого футбольного клубу. Пропонована модель м'яча відзначена логотипом американського професійного футбольного клубу Baltimore Ravens.
М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football BA SS15 від офіційного відрізняється зменшеним розміром. Покриття м'яча зроблено з композитної шкіри з вираженими нерівностями, що забезпечує гравцеві хороший захоплення. М'яч незамінний для використання в рекреаційних іграх за будь-яких погодних умовах і на будь-якому ігровому полі.

Особливості м'яча:
- для американського футболу;
- міні-версія;
- покриття зроблено з гуми;
- для аматорських ігор.

М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football BA SS15 - офіційний м'яч NFL!

Характеристики:
Тип м'яча:
для американського футболу;
Матеріал покриття: гума;
Тип з'єднання панелей: клеєний;
Колір покриття: коричневий;
Клубний логотип: Baltimore Ravens.

Виробник: Wilson (США).
Wilson - відомий виробник спортивного спорядження з Чикаго, який випускає інвентар для різних видів спорту: баскетболу, бейсболу, футболу, сквошу, волейболу, американського футболу, тенісу і гольфу. Компанія має свої представництва в більш ніж 100 країнах світу. Висока якість випущених нею товарів відомо як професійним спортсменам, так і любителям.


М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football BA SS15 підібрати і купити за реальною ціною 344 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Товары для американского футбола таких торгових марок, як наприклад: Wilson в електронному магазині Terra Sport
М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football BA SS15

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football BA SS15"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для американського футболу

Давно хочете зайнятися фігурою? М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football BA SS15 допоможе почати легко. В « Товари для американського футболу » є все, що Вам знадобиться. Товари для американського футболу обрадує Вас своєю надійністю. М'яч для американського футболу Wilson Nemesis Junior Football Black RD SS15 , М'яч для американського футболу Wilson Nemesis Junior Football Black RD SS15 і М'яч для американського футболу Wilson Nemesis Junior Football Black RD SS15 від кращих світових постачальників 4568 Ви зможете знайти в нашій лінійці Товари для американського футболу . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Товари для американського футболу . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн