М'яч для американського футболу Wilson NFL Air Attack Off Size SS15

КОД ТОВАРУ: 93609
  • М'яч для американського футболу Wilson NFL Air Attack Off Size SS15
М'яч для американського футболу Wilson NFL Air Attack Off Size SS15
Тип м'яча: для американського футболу. Матеріал покриття: композитна шкіра. Колір покриття: коричневий. Колір шнурівки: білий.
Wilson
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
725 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 97 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
WTF1645X
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч для американського футболу Wilson NFL Air Attack Off Size SS15 стане відмінним подарунком для любителів американського футболу. Покриття м'яча виконано з міцної композитної шкіри з шорсткою поверхнею, що забезпечує гравцеві надійне захоплення. Надійності захоплення сприяє також запатентована шнурівка системи ACL.
М'яч для американського футболу Wilson NFL Air Attack Off Size SS15 зроблений відповідно до вимог, що пред'являються до спортивного інвентарю свого класу. Його якість і ігрові характеристики розраховані на аматорський рівень гри. Логотипи Wilson і NFL нагадують про традиції справжньої якості. Характеристики м'яча дозволяють розраховувати на тривалий термін його служби.

Особливості м'яча:
- для американського футболу;
- покриття з композитної шкіри;
- непромокальне покриття;
- оригінальне колірне рішення покриття;
- зроблений за традиційними лекалами;
- для аматорського рівня гри;

М'яч для американського футболу Wilson NFL Air Attack Off Size SS15 - оригінальний стиль, традиційна якість!

Характеристики:
Тип м'яча: для американського футболу;
Матеріал покриття: композитна шкіра;
Колір покриття: коричневий;
Колір шнурівки: білий.

Виробник: Wilson (США).
Wilson - відомий виробник спортивного спорядження з Чикаго, який випускає інвентар для різних видів спорту: баскетболу, бейсболу, футболу, сквошу, волейболу, американського футболу, тенісу і гольфу. Компанія має свої представництва в більш ніж 100 країнах світу. Висока якість випущених нею товарів відомо як професійним спортсменам, так і любителям.


М'яч для американського футболу Wilson NFL Air Attack Off Size SS15 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 725 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Товары для американского футбола таких торгових марок, як наприклад: Wilson в онлайн каталозі Терра Спорт
М'яч для американського футболу Wilson NFL Air Attack Off Size SS15

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч для американського футболу Wilson NFL Air Attack Off Size SS15"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для американського футболу

Давно планували зайнятися фігурою? М'яч для американського футболу Wilson NFL Air Attack Off Size SS15 допоможе на шляху до мети. В « Товари для американського футболу » є все, що необхідно спортсмену. Товари для американського футболу обрадує Вас високою якістю. М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football PT SS15 , М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football PT SS15 і М'яч для американського футболу Wilson NFL Mini Team Logo Football PT SS15 від топових світових брендів 4568 Ви зможете побачити в нашій лінійці Товари для американського футболу . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Товари для американського футболу . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн