М'яч баскетбольний Spalding TF-750 Tournament №6

КОД ТОВАРУ: 118590
  • М'яч баскетбольний Spalding TF-750 Tournament №6
М'яч баскетбольний Spalding TF-750 Tournament №6
Особливості м'яча: баскетбольний, міцний, підходить для розвиваючих ігор, зносостійкий, добре збалансований, підходить для тренувань на вуличних баскетбольних майданчиках / в спортзалах. Матеріал зовнішнього покриття: композит. Матеріал камери: бутил. Довжина кола: 720-750 мм. Розмір: 6. Колір: коричневий.
Spalding
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
971 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 130 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
Розмір
6
Тип
М'ячі
АРТИКУЛ
74528Z
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч баскетбольний Spalding TF-750 виготовлений з поліуретану, одним з властивостей якого є висока зносостійкість. Завдяки бутиловой камері цей м'яч відмінно збалансований. Як відомо, головна перевага бутилових камер полягає в тому, що вони забезпечують рівномірний тиск повітря всередині м'яча.
М'яч баскетбольний Spalding TF-750 володіє високими характеристиками міцності, зносостійкими і ігровими характеристиками. Завдяки хорошій збалансованості, м'яч при передачі зберігає свою швидкість. Його можна використовувати для ігор і тренувань на вуличних баскетбольних майданчиках і в спортзалах. Завдяки особливій технології виготовлення м'ячі Spalding з плином часу не втрачають колір.

Особливості м'яча:
- баскетбольний;
- міцний;
- підходить для розвиваючих ігор;
- зносостійкий;
- добре збалансований;
- підходить для тренувань на вуличних баскетбольних майданчиках / в спортзалах;
- з плином часу не втрачають колір.

М'яч баскетбольний Spalding TF-750 - ідеально збалансований для гри!

Характеристики:
Матеріал зовнішнього покриття: композит.
Матеріал камери: бутил.
Довжина кола: 720-750 мм.
Розмір: 6.
Колір: коричневий.

Виробник: Spalding (США).
Ця всесвітньо відома компанія була заснована в 1876 році Альбертом Спалдінга, пітчер і менеджером бейсбольної команди. Spalding - провідний виробник баскетбольних м'ячів, що є офіційним постачальником м'ячів в Національну баскетбольну асоціацію з 1983 року. Компанія також поставляє офіційні м'ячі американській футбольній лізі. Завдяки особливій технології виготовлення м'ячі Spalding - міцні, зносостійкі і з плином часу не втрачають колір.


М'яч баскетбольний Spalding TF-750 Tournament №6 купити за вигідною ціною 971 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Баскетбольные мячи таких виробників, як наприклад: Spalding в магазині terrasport.ua
М'яч баскетбольний Spalding TF-750 Tournament №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч баскетбольний Spalding TF-750 Tournament №6"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Баскетбольні м'ячі

Давно мрієте зайнятися спортом? М'яч баскетбольний Spalding TF-750 Tournament №6 буде Вашим першим кроком. В « Баскетбольні м'ячі » є все, що необхідно спортсмену. Баскетбольні м'ячі здивує Вас своєю якістю. М'яч баскетбольний Spalding NBA Sketch Robot Outdoor №7 , М'яч баскетбольний Spalding NBA Sketch Robot Outdoor №7 і М'яч баскетбольний Spalding NBA Sketch Robot Outdoor №7 від знаменитих світових виробників 3691 Ви знайдете в нашому розділі Баскетбольні м'ячі . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Баскетбольні м'ячі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн