М'яч баскетбольний Spalding NBA Platinum Precision №7

КОД ТОВАРУ: 266716
  • М'яч баскетбольний Spalding NBA Platinum Precision №7
М'яч баскетбольний Spalding NBA Platinum Precision №7
Новий інноваційний м'яч NBA Platinum Precision від легендарного американського виробника Spalding, що гарантує високу якість виробу. Композитний покриття Eco-Grip гарантує ще краще ігрові характеристики! Частково м'яч виготовлений з перероблених матеріалів, таким чином компанія піклуватися про збереження навколишнього середовища. Він прекрасно підійде для проведення професійних і аматорських ігор, а також тренувань. У м'ячі Spalding NBA Platinum Precision застосовується технологія Deep channel design, завдяки чому на стадії підготовки до кидка він краще тримається в руці. Це позитивно впливає на точність, і відповідно відсоток влучень зростає. Новітнє покриття також забезпечить кращу довговічність м'яча в поєднанні з новим, більш привабливим відтінком оранжевого. ОСОБЛИВОСТІ: розмір №7 матеріал покриття: композитна шкіра Eco-Grip технологія Deep channel design для гри в залі
Spalding
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
3 599 грн
ЦІНА: 2 999 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 400 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
7
Тип
М'ячі
Матеріал м'яча
Синтетична шкіра
АРТИКУЛ
3001504010617
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Новий інноваційний м'яч NBA Platinum Precision від легендарного американського виробника Spalding, що гарантує високу якість виробу. Композитний покриття Eco-Grip гарантує ще краще ігрові характеристики! Частково м'яч виготовлений з перероблених матеріалів, таким чином компанія піклуватися про збереження навколишнього середовища. Він прекрасно підійде для проведення професійних і аматорських ігор, а також тренувань.


У м'ячі Spalding NBA Platinum Precision застосовується технологія Deep channel design, завдяки чому на стадії підготовки до кидка він краще тримається в руці. Це позитивно впливає на точність, і відповідно відсоток влучень зростає.

Новітнє покриття також забезпечить кращу довговічність м'яча в поєднанні з новим, більш привабливим відтінком оранжевого.


ОСОБЛИВОСТІ:

  • розмір №7
  • матеріал покриття: композитна шкіра Eco-Grip
  • технологія Deep channel design
  • для гри в залі


Виробник: Spalding (США).


Spalding - ізвістная у всьому світі американська компанія, заснована менеджером бейсбольної команди Альбертом Спалдінга в 1876 році. На сьогоднішній день є провідним виробником м'ячів для баскетболу, який офіційно поставляє їх для ліги NBA c 1983 року. М'ячі виготовляються за особливою технологією, завдяки якій, вони не втрачають колір і служать не один рік.



М'яч баскетбольний Spalding NBA Platinum Precision №7 купити за вигідною ціною 2 999 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Баскетбольные мячи таких торгових марок, як наприклад: Spalding в електронному каталозі Терраспорт
М'яч баскетбольний Spalding NBA Platinum Precision №7

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч баскетбольний Spalding NBA Platinum Precision №7"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Баскетбольні м'ячі

Давно мрієте зайнятися спортом? М'яч баскетбольний Spalding NBA Platinum Precision №7 буде Вашим першим кроком. В « Баскетбольні м'ячі » є все, що необхідно спортсмену. Баскетбольні м'ячі здивує Вас своєю якістю. М'яч баскетбольний Mikasa BSL20G-J (Оригінал) №5 , М'яч баскетбольний Mikasa BSL20G-J (Оригінал) №5 і М'яч баскетбольний Mikasa BSL20G-J (Оригінал) №5 від знаменитих світових виробників 3691 Ви знайдете в нашому розділі Баскетбольні м'ячі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Баскетбольні м'ячі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн