Жилет Ogio Stealth MX Flight Vest

КОД ТОВАРУ: 119015
  • Жилет Ogio Stealth MX Flight Vest
  • Жилет Ogio Stealth MX Flight Vest - Фото №2
  • Жилет Ogio Stealth MX Flight Vest - Фото №3
  • Жилет Ogio Stealth MX Flight Vest - Фото №4
Жилет Ogio Stealth MX Flight Vest
Тип жилета: тактичний жилет. Матеріал: 420D dobby nylon / 600D poly. Розмір: 53,3х10,2х61 см. Об'єм вбудованої питної системи: 2 л. Вага: 1,2 кг.
Ogio
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 199 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 160 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
108024.36
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жилет Ogio Stealth MX Flight Vest дозволяє утримувати всі наявні у вас інструменти різної форми і розміру в максимально зручному і впорядкованому вигляді. Жилет може використовуватися для проведення професійних ремонтних робіт в похідних умовах і вдома. Також може бути частиною тактичної екіпіровки. Має у своєму розпорядженні усіма необхідними кишенями і відсіками для максимально зручно розміщення там гайкових ключів, гайок, свердел, різних насадок, плоскогубців, викруток та інших речей. Завдяки добре продуманому дизайну кишень доступ до речей здійснюється дуже швидко.
Жилет Ogio Stealth MX Flight Vest оснащений питною системою (2 л) зі зручним зовнішнім виводом гнучкого шланга. Дуже якісна і надійна фурнітура: липучки, замки-блискавки, напівавтоматичні застібки фастекс. Якісна обробка швів. Легко регулюється. Вентильована сітчаста вставка в області спинки. Матеріал: 420D dobby nylon / 600D poly.

Особливості жилета:
- для утримання ремонтних інструментів;
- вбудована питна система (2 л);
- безліч кишень і відсіків різного розміру;
- кишені для окулярів і лінз;
- якісна фурнітура: липучки, замки-блискавки, застібки фастекс;
- надійна обробка швів;
- вентильована спинка;
- легко регулюється;
- пошитий з міцного нейлону.

Характеристики:
Тип жилета: для утримання ремонтних інструментів.
Матеріал: 420D dobby nylon / 600D poly.
Розмір: 53,3х10,2х61 см.
Об'єм вбудованої питної системи: 2 л.
Вага: 1,2 кг.

Виробник: Ogio (США).

Ogio - відомий виробник сумок і рюкзаків різної модифікації і призначення. Серед випускаються Ogio товарів: рюкзаки для міської повсякденності, моторюкзакі, сумки і рюкзаки для ноутбуків, рюкзаки для сноубордингу та лижного спорту. Всі вони пошиті з якісних матеріалів і характеризуються відмінною обробкою швів і міцністю. Дизайн розроблений з урахуванням найсучасніших тенденцій спортивної моди.



Жилет Ogio Stealth MX Flight Vest купити за вигідною ціною 1 199 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Разное для отдыха таких торгових марок, як наприклад: Ogio в інтернет-магазині Терраспорт
Жилет Ogio Stealth MX Flight Vest Жилет Ogio Stealth MX Flight Vest - Фото №2 Жилет Ogio Stealth MX Flight Vest - Фото №3 Жилет Ogio Stealth MX Flight Vest - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жилет Ogio Stealth MX Flight Vest"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різне

Давно мрієте зайнятися спортом? Жилет Ogio Stealth MX Flight Vest буде Вашим першим кроком. В « Різне » є все, що необхідно спортсмену. Різне здивує Вас своєю якістю. Ковдра фольгированное Outventure IE665602 (140x210 см) срібне , Ковдра фольгированное Outventure IE665602 (140x210 см) срібне і Ковдра фольгированное Outventure IE665602 (140x210 см) срібне від знаменитих світових виробників 3828 Ви знайдете в нашому розділі Різне . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різне . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн