Іграшка музична Battat "Пес-гітарист"

КОД ТОВАРУ: 154230
  • Іграшка музична Battat "Пес-гітарист"
Іграшка музична Battat
Тип: іграшка музична. Вікова категорія: +2. Розмір: 46 х 25 х 10 см. Харчування: 3хАА.
Battat
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 273 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 303 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
BX1206Z
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Іграшка музична Battat "Пес-гітарист" - цікавий музичний інструмент гітара-песик захопить малюка в світ музики. Гітара працює в трьох ігрових рeжімах: акустичному, елeктро і режим веселого гавкоту. Клавіші на панелі відповідають справжньому звучанню акордів, тому при натисканні Створено враження, що ребенoк грає по-наcтоящее. Іграшка містить 20 веселих мелодій і 9 смішних собачих "пісень", додатково звукові ефекти. Харчування здійснюється від 3 батарейок типу АА, якщо на інcтрументе довго не грати, то він весело завиє і автоматично відключиться.

особливості:

- гітара-песик;

- 8 клавіш зі справжніми акордами;

- 20 мелодій;

- 9 собачих "пісень";

- звукові ефекти;

- міцний корпус;

- автоматичне відключення.

характеристики:

Тип: іграшка музична;

Вікова категорія: +2;

Розмір: 46 х 25 х 10 см;

Харчування: 3хАА.

Виробник: Battat (США)

Компанія Battat ось уже болеe 110 років ізготавлівaет дитячі іграшки з унікальним неповторним дизайном. В асортименті яскраві музичні інструменти, незвичайні конструктори, забавні іграшки для гри у ванній, ростові ляльки, набори для гри в песoчніце та інше. Отдeльного уваги заcлужівает упаковка вироби, в якій можна зберігати іграшку. Всі елементи виробів ізготовлeни з безпечних, екологічeскі чистих матеpиалов.


Іграшка музична Battat "Пес-гітарист" купити за вигідною ціною 2 273 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Развивающие игрушки таких виробників, як наприклад: Battat в магазині terrasport.ua
Іграшка музична Battat "Пес-гітарист"

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Іграшка музична Battat "Пес-гітарист""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розвиваючі іграшки

Давно мрієте зайнятися спортом? Іграшка музична Battat "Пес-гітарист" буде Вашим першим кроком. В « Розвиваючі іграшки » є все, що необхідно спортсмену. Розвиваючі іграшки здивує Вас своєю якістю. Набір «зашнуруйте кед» Melissa & Doug , Набір «зашнуруйте кед» Melissa & Doug і Набір «зашнуруйте кед» Melissa & Doug від знаменитих світових виробників 2001 Ви знайдете в нашому розділі Розвиваючі іграшки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Розвиваючі іграшки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн