Мультистанция Inspire BL1

КОД ТОВАРУ: 105495
  • Мультистанция Inspire BL1
  • Мультистанция Inspire BL1 - Фото №2
  • Мультистанция Inspire BL1 - Фото №3
  • Мультистанция Inspire BL1 - Фото №4
  • Мультистанция Inspire BL1 - Фото №5
  • Мультистанция Inspire BL1 - Фото №6
Мультистанция Inspire BL1
Тип мультистанції: силовий тренажер. Матеріал: сталь. Профіль: овальний (2 "х4"). Розміри: 1,397х1,092х2,26 м. Витримує тросами вага: до 907 кг. Максимальна вага обтяжень: понад 100 кг. Максимальна вага користувача: 150 кг. Вага тренажера: 92 кг. Комплектація: сталеві рукояті / м'яка рукоять. Колір: темно-сірий.
Inspire
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
34 800 грн
ЦІНА: 27 999 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3738 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Професійні
Тип навантаження
На вільних вагах
Тип тренажера
Силова станція
Призначення
Для всього тіла
АРТИКУЛ
BL10
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мультистанция Inspire BL1 є багатофункціональний силовий тренажер, призначений для тренування декількох груп м'язів - рук, спини, плечей, ніг. Регулярні тренування дозволять вам розвинути силу, витривалість і координацію. Тренажер комплектується повертається ручкою для нижньої тяги, ручкою для верхньої тяги. Ручки для жиму кріпляться до основи рами, і ніяким чином не заважають при виконанні інших вправ. Максимально ефективним тренуванням на мультистанції сприяє також дуже зручне сидіння, висота і положення спинки якого регулюються. Тренажер зібраний на сталевий рамі, покритої стійкою до пошкодження порошковою емаллю. Шківи покриті нейлоном, армованим скловолокном, троси в поліуретанової оплетке витримують навантаження до 907 кг.
Мультистанция Inspire BL1 - інноваційний тренажер, в якому, на відміну від більшості аналогічних моделей, в якості противаги застосована не система вантажів, а систем важелів, що володіє 15 рівнями навантаження. Кожен рівень навантаження відповідає 10% від ваги користувача. Тобто, якщо ваша вага дорівнює, наприклад, 100 кг, то 1 рівень навантаження складатиме 10 кг, 2 рівень - 20 кг і т.д. Усі позиції позначені номерами, тому вибрати потрібну навантаження не складе труднощів. Рівень навантаження регулюється просто, переключити рівень можна не встаючи з тренажера. До переваг мультистанції відноситься безшумність її роботи.

Особливості мультистанції:
- багатофункціональний силовий тренажер;
- професійний;
- інноваційна конструкція;
- замість системи вантажів - систем важелів;
- легко регульований рівень навантаження;
- регульоване сидіння / спинка;
- безшумна робота;
- зібрана на сталевій рамі;
- покриття у вигляді порошкової емалі;
- стійка до різних ушкоджень;
- сучасний дизайн;
- ергономічність;
- довговічність.

Мультистанция Inspire BL1 - гарантія ефективних тренувань!

Характеристики:
Тип мультистанції: силовий тренажер.
Матеріал: сталь.
Профіль: овальний (2 "х4").
Розміри: 1,397х1,092х2,26 м.
Витримує тросами вага: до 907 кг.
Максимальна вага обтяжень: понад 100 кг.
Максимальна вага користувача: 150 кг.
Вага тренажера: 92 кг.
Комплектація: сталеві рукояті / м'яка рукоять.
Колір: темно-сірий.

Гарантія: 36 місяців.

Виробник: Inspire (Китай).

Inspire - виробник професійних і домашніх Мультистанция (силових тренажерів) високої якості. Застосування інноваційних технологій у виробництві забезпечує тренажерів Inspire чудову функціональність і міцність. Зроблені вони в чудовому сучасному стилі.


Мультистанция Inspire BL1 купити за вигідною ціною 27 999 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Грузоблочные тренажеры таких торгових марок, як наприклад: Inspire в інтернет-магазині Терраспорт
Мультистанция Inspire BL1 Мультистанция Inspire BL1 - Фото №2 Мультистанция Inspire BL1 - Фото №3 Мультистанция Inspire BL1 - Фото №4 Мультистанция Inspire BL1 - Фото №5 Мультистанция Inspire BL1 - Фото №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мультистанция Inspire BL1"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вантажноблокові тренажери

Давно мрієте зайнятися спортом? Мультистанция Inspire BL1 буде Вашим першим кроком. В « Вантажноблокові тренажери » є все, що необхідно спортсмену. Вантажноблокові тренажери здивує Вас своєю якістю. Фітнес станція Finnlo Maximum M4 , Фітнес станція Finnlo Maximum M4 і Фітнес станція Finnlo Maximum M4 від знаменитих світових виробників 206 Ви знайдете в нашому розділі Вантажноблокові тренажери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Вантажноблокові тренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн