Штани москітні Coghlan's Largе SC-0068

КОД ТОВАРУ: 130230
  • Штани москітні Coghlan's Largе SC-0068
Штани москітні Coghlan's Largе SC-0068
Матеріал: вогнетривкий поліестер;   орієнтований: на 109 кг; особливості: захист від комарів і кліщів;   зроблений з вогнетривкого поліестеру;   зручно використовувати завдяки компактності і легкості.
Coghlan's
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
405 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 54 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
L
АРТИКУЛ
SC-0068
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Москітні штани Coghlan's Largе SC-0068 зручні і міцні, облягаючі штани, які захистять вас від кусають комах: кліщів, комарів і інших. Москітні штани стануть в нагоді всім любителям активного відпочинку. Компактна форма і невеликий розмір роблять їх непомітними в портфелі, а еластичні шнурки допомагають підігнати їх відповідно до вашого розміром.

особливості:

- Захист від комарів і кліщів;

- Зроблені з вогнетривкого поліестеру;

- Зручно використовувати завдяки компактності і легкості.

Характеристики:

Матеріал: Вогнетривкий поліестер;

Розмір: L;

Орієнтований: на 109 кг.

Виробник: Coghlan's (Канада)

Coghlan's - компанія, яка багато років займає лідируючі місця в сфері виробництва туристичного спорядження. Сімейний бізнес, який переріс в корпорацію світових масштабів, асортимент якого налічує понад 450 одиниць товару. Увага до деталей, інноваційний підхід до виробництва при строгих перевірених нормах - це Coghlan's.


Штани москітні Coghlan's Largе SC-0068 купити за вигідною ціною 405 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Защита от комаров таких виробників, як наприклад: Coghlan's в магазині terrasport.ua
Штани москітні Coghlan's Largе SC-0068

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Штани москітні Coghlan's Largе SC-0068"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист від комарів

Давно мрієте зайнятися спортом? Штани москітні Coghlan's Largе SC-0068 буде Вашим першим кроком. В « Захист від комарів » є все, що необхідно спортсмену. Захист від комарів здивує Вас своєю якістю. Репеллент от насекомых Pharmavoyage Biovectrol Tropiques, 75 мл (60110602) , Репеллент от насекомых Pharmavoyage Biovectrol Tropiques, 75 мл (60110602) і Репеллент от насекомых Pharmavoyage Biovectrol Tropiques, 75 мл (60110602) від знаменитих світових виробників 3830 Ви знайдете в нашому розділі Захист від комарів . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Захист від комарів . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн