Планер радіокерований VolantexRC Firstar TW-767-1

КОД ТОВАРУ: 104721
  • Планер радіокерований VolantexRC Firstar TW-767-1
  • Планер радіокерований VolantexRC Firstar TW-767-1 - Фото №2
  • Планер радіокерований VolantexRC Firstar TW-767-1 - Фото №3
Планер радіокерований VolantexRC Firstar TW-767-1
VolantexRC
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 800 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 240 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Тип
Літаки
АРТИКУЛ
TW-767-1-3CH-RTF
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Радіокерована модель 3-канального планера VolantexRC Firstar TW-767-1 з штовхає гвинтом і розмахом крил 758мм. Комплектація RTF - літак повністю укомплектований і готовий до польотів.

Планер Firstar з штовхає гвинтом - без сумніву найкращий вибір в якості першого літака! Його особливістю є верхнє розташування штовхає пропелера, завдяки якому при падіннях в більшості випадків не пошкоджуються основний двигун і сам пропелер. Фюзеляж, крило і оперення виконані з EPO (легкий спінений поліпропілен - матеріал схожий на пінопласт, але має більшу гнучкість, пружність і легко піддається ремонту). Крило посилено для додаткової жорсткості і міцності.

Планер VolantexRC Firstar максимально спрощений для швидкого освоєння польотних навичок: компактний розмір і легка вага; просте 3-канальний управління; верхнє розташування крила, що забезпечує максимальну стабільність в повітрі; схема з штовхає гвинтом, що рятує мотор і пропелер при падіннях; конструкція без шасі для запуску планера з рук.
Особлива геометрія літака дозволяє літати як на високій швидкості і виконувати акробатичні фігури використовуючи всю потужність встановленої колекторної системи, так і планувати на висхідних потоках повітря з вимкненим двигуном.

Літак комплектується сучасної 4-канальної апаратурою радіоуправління на частоті 2.4Ghz з використанням кодування сигналу, що виключає перешкоди, збільшує дистанцію управління до 300 метрів і дозволяє запускати безліч моделей одночасно.

Потрібна попередня збірка, яка займе не більше 15 хвилин без використання додаткових інструментів. Додатково необхідні тільки 4 батарейки АА для апаратури радіоуправління.

особливості:
Схема - планер високоплан;
Комплектація RTF;
Матеріал - EPO;
3-канальний радіоуправління 2.4GHz;
Колекторна система;
Наявність запчастин і сервісного обслуговування.

Характеристики:
Розмах крила 750мм;
Довжина 536мм;
Польотний вага 200г
Пропелер 4.25x2.7;
Колекторний мотор 180 класу;
Регулятор 20А;
Акумулятор NiMH 7.2V 480mAh;
Сервоприводи: 2шт x 1.3 г;
Час польоту: 7-10 хвилин.

Комплектація:

Літак VolantexRC Firstar TW-767-1;

Інструменти і металовироби для збірки;


Планер радіокерований VolantexRC Firstar TW-767-1 вибрати за доступною вартості 1 800 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Радиоуправляемые самолеты и планеры таких брендів, як наприклад: VolantexRC в каталозі магазина Terrasport

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Планер радіокерований VolantexRC Firstar TW-767-1"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Радіокеровані літаки і планери

Давно хотіли зайнятися спортом? Планер радіокерований VolantexRC Firstar TW-767-1 - це Ваш перший крок. В « Радіокеровані літаки і планери » є все, що знадобиться спортсмену. Радіокеровані літаки і планери здивує Вас своєю оригінальністю. Літак радіокерований VolantexRC Cessna 182 Skylane TW-747-3 , Літак радіокерований VolantexRC Cessna 182 Skylane TW-747-3 і Літак радіокерований VolantexRC Cessna 182 Skylane TW-747-3 від кращих світових виробників 5030 Ви можете знайти в нашій категорії Радіокеровані літаки і планери . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Радіокеровані літаки і планери . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн