Мобайл 5в1 Мамина колискова Тiny Love

КОД ТОВАРУ: 125917
  • Мобайл 5в1 Мамина колискова Тiny Love
Мобайл 5в1 Мамина колискова Тiny Love
Тип: мобайл. Харчування: батарейки.
Tiny Love
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 745 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 233 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Мобайли
АРТИКУЛ
1302406830
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мобайл 5в1 Мамина колискова Тiny Love - встановлюється на ліжечко і підходить як для відпочинку малятка, так і неспання від самого народження до 18 місяців. Під час обертання грає музика і іграшки привертають увагу. Дитина стежить за рухомими в повітрі предметами, розвиваючи зоровий апарат і м'язи шиї. Коли дитина підросте і мобайл йому стане не цікавий, музичний блок можна використовувати окремо для відтворення музики і звуків природи. Також мобайл виконує функцію заспокійливого нічника, кнопки якого малюк може натискати сам.

особливості:

- 18 мелодій;

- 2 якісних динаміка;

- мобіль перетворюється в музичну шкатулку;

- яскраві іграшки;

- заспокійливий нічник.

Характеристики:

Тип: мобайл;

Харчування: батарейки.

Виробник: Tiny Love (Ізраїль)

Tiny Love - спеціалізується на виготовленні дитячих розвиваючих іграшок, колясок, компактної багатофункціональної дитячих меблів. Головний офіс знаходиться Ізраїлі, має більше 30 філій в Північній, Південній і Центральній Америці, Європі, на Близькому Сході і Австралії. Вся продукція бренду, торгової марки "Tiny Love" відповідає найвищим світовим стандартам для дитячих іграшок і виготовлена з екологічно безпечних матеріалів.


Мобайл 5в1 Мамина колискова Тiny Love купити за вигідною ціною 1 745 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Погремушки таких торгових марок, як наприклад: Tiny Love в онлайн магазині Терра Спорт
Мобайл 5в1 Мамина колискова Тiny Love

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мобайл 5в1 Мамина колискова Тiny Love"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Брязкальця

Давно мрієте зайнятися спортом? Мобайл 5в1 Мамина колискова Тiny Love буде Вашим першим кроком. В « Брязкальця » є все, що необхідно спортсмену. Брязкальця здивує Вас своєю якістю. Мобайл Острів мрії Тiny Love , Мобайл Острів мрії Тiny Love і Мобайл Острів мрії Тiny Love від знаменитих світових виробників 6657 Ви знайдете в нашому розділі Брязкальця . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Брязкальця . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн