Багаторазовий кабель Newly Born Repairable USB - MicroUSB (для android), чорний

КОД ТОВАРУ: 302693
  • Багаторазовий кабель Newly Born Repairable USB - MicroUSB (для android), чорний
  • Багаторазовий кабель Newly Born Repairable USB - MicroUSB (для android), чорний - Фото №2
  • Багаторазовий кабель Newly Born Repairable USB - MicroUSB (для android), чорний - Фото №3
  • Багаторазовий кабель Newly Born Repairable USB - MicroUSB (для android), чорний - Фото №4
  • Багаторазовий кабель Newly Born Repairable USB - MicroUSB (для android), чорний - Фото №5
  • Багаторазовий кабель Newly Born Repairable USB - MicroUSB (для android), чорний - Фото №6
Багаторазовий кабель Newly Born Repairable USB - MicroUSB (для android), чорний
Кожен власник смартфона або планшета стикався з ситуацією, коли USB-кабель перетирався або переламувався. Найчастіше це відбувається близько роз'ємів. І, найчастіше, в самий невідповідний момент, коли заряд акумулятора - на мінімумі. Багаторазовий USB-кабель Newly Born другого покоління також можна назвати відновлюваним. Ви можете самостійно легко і швидко відновити працездатність кабелю та не купувати новий «звичайний» USB-кабель. Відмінність від першого покоління полягає в можливості відновлювати кабель не тільки близько роз'єму, що приєднується до смартфону або планшету (microUSB роз'єм для Android), а й відновлення ділянки близько USB-роз'єму (сторона зарядного пристрою). Провід виготовлені зі скручених у спіраль високоякісних мідних жил для забезпечення можливості швидкої зарядки (2А). Обшивка кабелю виготовлена з TPE (термопластичний еластомер). Контактна група всередині роз'ємів виготовлена з нержавіючих матеріалів. Довжина кабелю становить 150 см. Цього достатньо, щоб, в разі пошкодження кабелю, відновлювати його багаторазово. Перетерти або розірвати кабель не так легко, тому що перетин кабелю - плоске і перешкоджає скручуванню. особливості: можливість відновлення кабелю з 2-решт; Роз'єм USB - microUSB для гаджетів Android; корпусу роз'ємів з металевого сплаву; високоякісні мідні дроти; довжина кабелю - 1,5 м; Коротка інструкція по відновленню пошкодженої ділянки кабелю: Крок 1. Відкрийте корпус і витягніть кабель Крок 2. Відріжте пошкоджену ділянку Крок 3. Вставте кабель назад і закрийте корпус Виробник: Newly Born (Китай).
Newly Born
КУПИТИ
399 грн
ЦІНА: 199 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 27 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
MicroUSB-2188
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кожен власник смартфона або планшета стикався з ситуацією, коли USB-кабель перетирався або переламувався. Найчастіше це відбувається близько роз'ємів. І, найчастіше, в самий невідповідний момент, коли заряд акумулятора - на мінімумі.


Багаторазовий USB-кабель Newly Born другого покоління також можна назвати відновлюваним. Ви можете самостійно легко і швидко відновити працездатність кабелю та не купувати новий «звичайний» USB-кабель. Відмінність від першого покоління полягає в можливості відновлювати кабель не тільки близько роз'єму, що приєднується до смартфону або планшету (microUSB роз'єм для Android), а й відновлення ділянки близько USB-роз'єму (сторона зарядного пристрою).


Провід виготовлені зі скручених у спіраль високоякісних мідних жил для забезпечення можливості швидкої зарядки (2А). Обшивка кабелю виготовлена з TPE (термопластичний еластомер). Контактна група всередині роз'ємів виготовлена з нержавіючих матеріалів. Довжина кабелю становить 150 см. Цього достатньо, щоб, в разі пошкодження кабелю, відновлювати його багаторазово. Перетерти або розірвати кабель не так легко, тому що перетин кабелю - плоске і перешкоджає скручуванню.


особливості:

  • можливість відновлення кабелю з 2-решт;
  • Роз'єм USB - microUSB для гаджетів Android;
  • корпусу роз'ємів з металевого сплаву;
  • високоякісні мідні дроти;
  • довжина кабелю - 1,5 м;


Коротка інструкція по відновленню пошкодженої ділянки кабелю:

Крок 1. Відкрийте корпус і витягніть кабель

Крок 2. Відріжте пошкоджену ділянку

Крок 3. Вставте кабель назад і закрийте корпус


Виробник: Newly Born (Китай).


Багаторазовий кабель Newly Born Repairable USB - MicroUSB (для android), чорний купити по реально виправданою вартості 199 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Распродажа таких брендів, як наприклад: Newly Born в інтернет каталозі Терраспорт
Багаторазовий кабель Newly Born Repairable USB - MicroUSB (для android), чорний Багаторазовий кабель Newly Born Repairable USB - MicroUSB (для android), чорний - Фото №2 Багаторазовий кабель Newly Born Repairable USB - MicroUSB (для android), чорний - Фото №3 Багаторазовий кабель Newly Born Repairable USB - MicroUSB (для android), чорний - Фото №4 Багаторазовий кабель Newly Born Repairable USB - MicroUSB (для android), чорний - Фото №5 Багаторазовий кабель Newly Born Repairable USB - MicroUSB (для android), чорний - Фото №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Багаторазовий кабель Newly Born Repairable USB - MicroUSB (для android), чорний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розпродаж

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Багаторазовий кабель Newly Born Repairable USB - MicroUSB (для android), чорний допоможе досягти мети. В « Розпродаж » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Розпродаж порадує Вас високою якістю. Розпродаж *! Пояс для кімоно Matsa MA-0040-B синій - 290 см , Розпродаж *! Пояс для кімоно Matsa MA-0040-B синій - 290 см і Розпродаж *! Пояс для кімоно Matsa MA-0040-B синій - 290 см від кращих світових брендів 2626 Ви побачите в нашій категорії Розпродаж . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Розпродаж . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн