Миска Tatonka Thermo Bowl

КОД ТОВАРУ: 84120
  • Миска Tatonka Thermo Bowl
Миска Tatonka Thermo Bowl
Матеріал: високоякісна нержавіюча сталь 18/8. Розмір: 18 x 6,5 см. Вага: 350 г. Колір: сріблястий.
Tatonka
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
943 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 126 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Миска
АРТИКУЛ
TAT 4035.000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Tatonka Thermo Bowl - термомискі, яка володіє подвійними стінками. Дана миска виготовлена з надміцної нержавіючої сталі 18/8. Tatonka Thermo Bowl має досить невелику вагу для своїх розмірів (350 г при 18 x 6,5 см), так що не обтяжить ваш рюкзак.

Перевагою даної миски так само є те, що вона надміцна і компактна, і дуже легко миється. Дану миску можливо використовувати для готування їжі на вогні і на пальнику. Tatonka Thermo Bowl призначена як для перших, так і для других страв.

Головна перевага миски Tatonka Thermo Bowl - то, що вона підтримує температуру їжі набагато довше, ніж звичайна посуд. При цьому зовнішні стінки миски не нагріваються, так що ви можете тримати миску прямо в руках, є гарячу їжу і при цьому не боятися обпектися.

Особливості миски:

- термомискі 18 x 6,5 см;

- матеріал - нержавіюча сталь 18/8;
- зовнішні стіни не нагріваються;
- надовго зберігає температуру їжі.

Миска Tatonka Thermo Bowl - найкраща якість!

Характеристики:

Матеріал: високоякісна нержавіюча сталь 18/8;

Розмір: 18 x 6,5 см;

Вага: 350 г;

Колір: сріблястий.

Виробник: Tatonka (Німеччина).

Компанія Tatonka була заснована в 1980 р баварцем Winfried Schechinger і тоді ще називалася «Mountain Sport GmbH». На той час почався розвиток сегменту товарів для активного відпочинку, тому компанія дуже досить розвивалася. У 1993 році, після ребрендингу, на логотипі компанії з'явився бізон, а виробництво перенесли до В'єтнаму. Незважаючи на це, якість продукції і підхід до роботи залишилися німецькими, так що марка Tatonka - це справжній лідер з виробництва туристичної продукції.


Миска Tatonka Thermo Bowl купити за вигідною ціною 943 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Миски для кемпинга таких виробників, як наприклад: Tatonka в магазині terrasport.ua
Миска Tatonka Thermo Bowl

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Миска Tatonka Thermo Bowl"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Миска Tatonka Thermo Bowl буде Вашим першим кроком. В « Миски для кемпінгу » є все, що необхідно спортсмену. Миски для кемпінгу здивує Вас своєю якістю. Миска з ручкою Tramp , Миска з ручкою Tramp і Миска з ручкою Tramp від знаменитих світових виробників 6289 Ви знайдете в нашому розділі Миски для кемпінгу . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Миски для кемпінгу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн