Електромотор човновий Minn Kota Traxxis 55-36 "Variable

КОД ТОВАРУ: 19131
  • Електромотор човновий Minn Kota Traxxis 55-36 "Variable
Електромотор човновий Minn Kota Traxxis 55-36
Потужність: 0,8 к.с. / Потужність 600 Вт. Максимальний струм: 55A. Напруга: 12В. Регулювання швидкості: 5 вперед, 3 назад. Система управління: румпель. Тяга: 25 кг. Вага: 8,4 кг.
Minn Kota
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
5 485 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 732 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Потужність
0,6 - 1 кВт
Вага
5 - 10 кг
АРТИКУЛ
1921011
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Революційна модель електромотора Minn Kota Traxxis Variable з абсолютно новим вдосконаленим транцевой кріпленням, яке дозволяє однією рукою підняти мотор з води.

Електромотор Minn Kota Traxxis Variable довговічний, ефективний і дуже надійний. Оснащений системою Quick-Loc дозволяє змінювати глибину занурення мотора. Спеціальна муфта дає можливість зробити кермо тугіше або вільніше. Румпель електромотора Traxxis можна регулювати по довжині і куту нахилу в залежності від обставин. Механізм відкидання мотора управляється однією рукою. Електромотор Traxxis оснащений   індикатором заряду батареї.

Електромотор човновий Minn Kota Traxxis 55-36 "Variable поєднує в собі передові технології і рішення. У компактному гармонійному корпусі використовуються збільшені обмотки і комутатори, які розсіюють тепло, не даючи мотору перегріватися. Таким чином електромотор прослужить довше, заощаджуючи при цьому енергію акумулятора. Унікальна система підшипників зменшує тертя і усуває відлякують рибу звуки, дозволяючи підпливати непомітно.

Електромотор оснащений гвинтом діаметром 23 см з 100% -ою захистом від водоростей. Також покращено механізм фіксації глибини опускання мотора, завдяки якому двигун надійно зафіксований в кріпленні і не ковзає по висоті. Маса підвісного човнового електромотора - 8,4 кг. Довжина штанги - 90 см. Максимальна вантажопідйомність човна - 1150 кг. Тяга - 40 фунтів (18 кг). Напруга харчування - 12 В.

Характеристики:

Для човна: до 1150 кг

Вага: 8,4 кг

Потужність: 0,8 к.с. / 600 Вт

Матеріал валу: нержавіюча сталь

Довжина мотора: 90 см

Гребний гвинт: Powr Prop 2, з 100% -ою захистом від водоростей

Кріплення мотора: транцевой скоба

Максимальний струм: 55A

Матеріал валу: композитний матеріал

Напруга: 12В

Регулювання швидкості: 5 вперед, 3 назад

Система управління: румпель

Тяга: 25 кг

Виробник: Minn Kota

Minn Kota - мотори без турботи

Minn Kota (Мінн Кота) - здавна світовий лідер у виробництві електродвигунів для човнів. Перший електричний троллінговая мотор Minn Kota в з'явився в 1934 році. Багаторічний досвід фірми гарантує вироби найвищої якості і оптимальних технічних параметрів. Постійні випробування на всіх стадіях виготовлення, впровадження сучасних технологій і строгий контроль якості - це лише недо т орие складові виробничого процесу, що дозволяють випускати безвідмовні, безшумні, економічні, в той же час - досить потужні човнові електромотори, що дозволяють дотримати всі стандарти захисту навколишнього середовища.


Електромотор човновий Minn Kota Traxxis 55-36 "Variable вибрати за доступною вартості 5 485 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Лодки таких брендів, як наприклад: Minn Kota в каталозі магазина Terrasport
Електромотор човновий Minn Kota Traxxis 55-36 "Variable

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Електромотор човновий Minn Kota Traxxis 55-36 "Variable"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Човни

Давно хотіли зайнятися спортом? Електромотор човновий Minn Kota Traxxis 55-36 "Variable - це Ваш перший крок. В « Човни » є все, що знадобиться спортсмену. Човни здивує Вас своєю оригінальністю. Сидіння для човна Intex 11061 , Сидіння для човна Intex 11061 і Сидіння для човна Intex 11061 від кращих світових виробників 293 Ви можете знайти в нашій категорії Човни . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Човни . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн