Електромотор човновий Minn Kota Endura C2 55

КОД ТОВАРУ: 19126
  • Електромотор човновий Minn Kota Endura C2 55
  • Електромотор човновий Minn Kota Endura C2 55 - Фото №2
Електромотор човновий Minn Kota Endura C2 55
Тягове зусилля: 24,7 кг. Максимальна потужність: 660 Вт. Напруга: 12В. Регулювання швидкості: 5 вперед, 3 назад. Вага: 12 кг. Гребний гвинт: Power Prop. Максимальний струм: 55A. Напруга: 12В.
Minn Kota
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 155 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 555 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Потужність
0,6 - 1 кВт
Вага
10 - 20 кг
АРТИКУЛ
1921006
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Електромотор човновий Endura C2 55 розроблений для довгої і надійної служби, підходить для будь-якої човни середнього розміру. мотор Minn Kota Endura C2 55 про безтурботний комфорт при прогулянці, на риболовлі чи полюванні. Електромотор не відволікатиме або заважати, оскільки працює безшумно. Композитна штанга електромотора Endura міцніше сталевий, не гнеться, не іржавіє, а при ударі пружинить, а не ламається.

Кронштейн для кріплення електромотора більш надійний, ніж стандартні конструкції. Матеріал кронштейна стійкий до руйнуючих навантажень і не піддається теплових деформацій. Електродвигун забезпечений 15-сантиметровим телескопічним румпелем, що робить керування човном більш легким і комфортним.

При створенні дизайнери постаралися додати мотору відмінний вид. Мотор простий по конструкції, безпечний і простий в обслуговуванні, відрізняється високою надійністю, практично не гріється.

переваги:

  • телескопічний румпель
  • надійне кріплення до Транці
  • потужна і пружна штанга електромотора
  • сучасна конструкція приводного гвинта на 100% захищає від намотування водоростей

Характеристики:

Для човна: до 1200 кг

Вага: 12 кг

Гребний гвинт:Power Prop

Максимальний струм: 55A

Потужність: 660 Вт

Матеріал валу: композитний матеріал

Напруга: 12В

Регулювання швидкості: 5 вперед, 3 назад

Система управління: румпель

Тяга: 24,7 кг

Виробник: Minn Kota

Minn Kota - мотори без турботи

Minn Kota (Мінн Кота) - здавна світовий лідер у виробництві електродвигунів для човнів. Перший електричний троллінговая мотор Minn Kota в з'явився в 1934 році. Багаторічний досвід фірми гарантує вироби найвищої якості і оптимальних технічних параметрів. Постійні випробування на всіх стадіях виготовлення, впровадження сучасних технологій і строгий контроль якості - це лише недо т орие складові виробничого процесу, що дозволяють випускати безвідмовні, безшумні, економічні, в той же час - досить потужні човнові електромотори, що дозволяють дотримати всі стандарти захисту навколишнього середовища.


Електромотор човновий Minn Kota Endura C2 55 купити за вигідною ціною 4 155 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Лодки таких торгових марок, як наприклад: Minn Kota в електронному каталозі Терраспорт
Електромотор човновий Minn Kota Endura C2 55 Електромотор човновий Minn Kota Endura C2 55 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Електромотор човновий Minn Kota Endura C2 55"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Човни

Давно мрієте зайнятися спортом? Електромотор човновий Minn Kota Endura C2 55 буде Вашим першим кроком. В « Човни » є все, що необхідно спортсмену. Човни здивує Вас своєю якістю. Човен надувний Кемпінг Navigator III 300 , Човен надувний Кемпінг Navigator III 300 і Човен надувний Кемпінг Navigator III 300 від знаменитих світових виробників 293 Ви знайдете в нашому розділі Човни . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Човни . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн