Електромотор човновий Minn Kota Endura C2 45

КОД ТОВАРУ: 19124
  • Електромотор човновий Minn Kota Endura C2 45
  • Електромотор човновий Minn Kota Endura C2 45 - Фото №2
Електромотор човновий Minn Kota Endura C2 45
Максимальний струм: 45A. Потужність: 540 Вт. Напруга: 12В. Регулювання швидкості: 5 вперед, 3 назад. Система управління: румпель. Тяга: 20,2 кг. Вага: 10,5 кг.
Minn Kota
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 385 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 452 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Потужність
401 - 600 Вт
Вага
10 - 20 кг
АРТИКУЛ
1921004
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Minn kota Endura C2 45 створений для довгої і надійної роботи. Мотор Endura C2 45 підходить для будь-якої невеликого човна. Забезпечить комфорт при прогулянці, на рибалці по водоймах з прісною водою або полюванні. Композитна штанга електромотора Endura міцніше сталевий, не гнеться, не іржавіє, а при ударі пружинить, а не ламається.

Електромотор не заважає, оскільки він абсолютно безшумний. Величезна увага приділена дизайнерському оформленню. Мотор простий по конструкції, безпечний і простий в обслуговуванні, відрізняється високою надійністю, практично не гріється.

Кронштейн для кріплення електромотора більш надійний, ніж стандартні конструкції. Матеріал кронштейна стійкий до руйнуючих навантажень і не піддається теплових деформацій. Електродвигун забезпечений 15-сантиметровим телескопічним румпелем, що робить керування човном більш легким і комфортним.

переваги:

  • телескопічний румпель
  • надійне кріплення до Транці
  • потужна і пружна штанга електромотора
  • сучасна конструкція приводного гвинта на 100% захищає від намотування водоростей

Характеристики:

Для човна: до 930 кг

Вага: 10,5 кг

Гребний гвинт:Weedless Wedge 2, 2 лопаті

Максимальний струм: 45A

Потужність: 540 Вт

Матеріал валу: композитний матеріал

Напруга: 12В

Регулювання швидкості: 5 вперед, 3 назад

Система управління: румпель

Тяга: 20,2 кг

Виробник: Minn Kota

Minn Kota - мотори без турботи

Minn Kota (Мінн Кота) - здавна світовий лідер у виробництві електродвигунів для човнів. Перший електричний троллінговая мотор Minn Kota в з'явився в 1934 році. Багаторічний досвід фірми гарантує вироби найвищої якості і оптимальних технічних параметрів. Постійні випробування на всіх стадіях виготовлення, впровадження сучасних технологій і строгий контроль якості - це лише недо т орие складові виробничого процесу, що дозволяють випускати безвідмовні, безшумні, економічні, в той же час - досить потужні човнові електромотори, що дозволяють дотримати всі стандарти захисту навколишнього середовища.


Електромотор човновий Minn Kota Endura C2 45 купити по які завищеною вартістю 3 385 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Лодки таких брендів, як наприклад: Minn Kota в каталозі Терра Спорт
Електромотор човновий Minn Kota Endura C2 45 Електромотор човновий Minn Kota Endura C2 45 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Електромотор човновий Minn Kota Endura C2 45"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Човни

Давно планували зайнятися фігурою? Електромотор човновий Minn Kota Endura C2 45 буде Вашим першим кроком. В « Човни » знайдеться все, що Вам знадобиться. Човни здивує Вас своєю якістю. Насос ножний Жаба 3 л , Насос ножний Жаба 3 л і Насос ножний Жаба 3 л від знаменитих світових виробників 293 Ви зможете побачити в нашій категорії Човни . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Човни . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн