Министеппер Twister S-211

КОД ТОВАРУ: 79088
  • Министеппер Twister S-211
  • Министеппер Twister S-211 - Фото №2
  • Министеппер Twister S-211 - Фото №3
Министеппер Twister S-211
Особливості Министеппер: гідравлічна система навантаження, оснащений мінікомп'ютером, невеликий зручний дисплей, регулювання педалей по висоті, взаємозалежний хід педалей, поворотний механізм, два еспандера для тренування верхньої частини тіла, спрощена конструкція, малі габарити / вага, ідеальний для використання в домашніх умовах. На дисплеї відображаються: час тренування, кількість зроблених кроків, сумарна дистанція, ритм (крок / хвилину), загальна кількість кроків, розтрачені калорії. Розміри: 0,51х0,55х0,24 м. Вага: 11,7 кг. Комплектація: два трубчастих еспандера.
Другие
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 333 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 311 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
S-211
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Министеппер Twister S-211 являє собою спрощену, малогабаритну конструкцію, яка ідеально підходить для використання в домашніх умовах. Тренажер дозволяє імітувати ходьбу по сходах, прекрасно навантажуючи м'язи ніг, сідничні м'язи, і тренуючи витривалість. Регулярно займаючись на тренажері, ви можете досягти хорошої фізичної форми і скинути зайву вагу. Министеппер підходить для користувачів будь-якого віку і фізичної підготовки.


Министеппер Twister S-211 оснащений мінікомп'ютером і дисплеєм, на якому відображаються всі основні показники тренувального процесу: сумарна дистанція, ритм (крок / хвилину), загальна кількість кроків, розтрачені калорії. Ускладнити заняття, підключаючи м'язи верхньої частини тіла, ви можете за допомогою двох еспандерів, що входять в комплект. Плавність опору педалей під час занять забезпечується двома гідравлічними циліндрами.


Особливості Министеппер:
- гідравлічна система навантаження;
- оснащений мінікомп'ютером;
- невеликий зручний дисплей;
- регулювання педалей по висоті;
- взаємозалежний хід педалей;
- поворотний механізм;
- два еспандера для тренування верхньої частини тіла;
- спрощена конструкція;
- малі габарити / вага;
- ідеальний для використання в домашніх умовах.


Министеппер Twister S-211 - простий, надійний, ефективний!


Характеристики:
Розміри: 0,51х0,55х0,24 м.
Вага: 11,7 кг.
На дисплеї відображаються: час тренування, кількість зроблених кроків, сумарна дистанція, ритм (крок / хвилину), загальна кількість кроків, розтрачені калорії.


Комплектація: два трубчастих еспандера.


Виробник: Torneo (Італія).

Домашні тренажери цього бренду з'явилися на ринку в 1999 році. Torneo прагне зробити фітнес доступним для більшості людей, саме тому його продукція поєднує в собі демократичні ціни і багатий функціонал, що також підкріплюється надійністю продукції. І ще одним доказом якості і визнання споживачів є премія "Товар Року 2012" в номінації: "Тренажери".


Министеппер Twister S-211 купити за вигідною ціною 2 333 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Степперы таких торгових марок, як наприклад: Другие в онлайн каталозі Терра Спорт
Министеппер Twister S-211 Министеппер Twister S-211 - Фото №2 Министеппер Twister S-211 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Министеппер Twister S-211"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Степпери

Давно мрієте зайнятися спортом? Министеппер Twister S-211 буде Вашим першим кроком. В « Степпери » є все, що необхідно спортсмену. Степпери здивує Вас своєю якістю. Степ-платформа регульована Pro Supra (84085) , Степ-платформа регульована Pro Supra (84085) і Степ-платформа регульована Pro Supra (84085) від знаменитих світових виробників 154 Ви знайдете в нашому розділі Степпери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Степпери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн