Министеппер "Твістер" HouseFit S013

КОД ТОВАРУ: 76073
  • Министеппер "Твістер" HouseFit S013
Министеппер
Особливості: Министеппер: гідравлічна система навантаження, два гідравлічних циліндра, компактна навантаження, педалі-платформи імітують рух "твістер", комп'ютер з ЖК монітором. Довжина / ширина / висота: 0,4х04х0,23 м. Вага тренажера: 8 кг. Максимальна вага користувача: 100 кг. Функції комп'ютера: рахунок степів, час, кількість кроків за хвилину, калорії, скан.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 755 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 234 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
S013-mini
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Министеппер "Твістер" HouseFit S013 відмінний тренажер для початківців, під час тренувань на ньому задіюються в основному м'язи ніг. Якщо ви бажаєте збільшити навантаження на м'язи рук і корпусу, використовуйте легкі гантелі. Одним з переваг цього міні-тренажера є те, що колінні суглоби під час виконання рухів отримують щадну навантаження. За інтенсивністю навантаження заняття на міні степпере можна порівняти з ходьбою на лижах або підйомом по сходах.
Министеппер "Твістер" HouseFit S013 підійде всім, хто піклується про красу і здоров'я свого тіла. Заняття на цьому степпері сприяють систематичного підвищення пульсу, що дуже благотворно впливає на судинну систему. Деякі фахівці стверджують, що приділяючи щодня трохи часу для тренувань на степпере, ви значно збільшите стресостійкість і поліпшите свій настрій. Степпер оснащений комп'ютером, на моніторі якого відображаються всі найнеобхідніші дані тренувального процесу: рахунок степів, час, кількість кроків за хвилину, калорії, скан.


Особливості Министеппер:
- гідравлічна система навантаження;
- два гідравлічних циліндра;
- компактна навантаження;
- педалі-платформи імітують рух "твістер";
- комп'ютер з ЖК монітором.

Министеппер "Твістер" HouseFit S013 - для здорових і красивих ніг!

Характеристики:
Довжина / ширина / висота: 0,4х04х0,23 м.
Вага тренажера: 8 кг.
Максимальна вага користувача: 100 кг.
Функції комп'ютера: рахунок степів, час, кількість кроків за хвилину, калорії, скан.

Виробник: HouseFit (США).
Компанія HouseFit заснована в 1979 році з метою виробництва спеціальних тренажерів для будинку. З моменту заснування донині виробництво грунтується на сучасних технологічних рішеннях.


Министеппер "Твістер" HouseFit S013 купити по реально виправданою вартості 1 755 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Степперы таких брендів, як наприклад: HouseFit в інтернет каталозі Терраспорт
Министеппер "Твістер" HouseFit S013

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Министеппер "Твістер" HouseFit S013"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Степпери

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Министеппер "Твістер" HouseFit S013 допоможе досягти мети. В « Степпери » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Степпери порадує Вас високою якістю. Степер поворотний EnergyFIT, GB-S032X , Степер поворотний EnergyFIT, GB-S032X і Степер поворотний EnergyFIT, GB-S032X від кращих світових брендів 154 Ви побачите в нашій категорії Степпери . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Степпери . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн