Министадион HouseFit HT-9057

КОД ТОВАРУ: 76070
  • Министадион HouseFit HT-9057
Министадион HouseFit HT-9057
Особливості Министадион: комплексний тренажер, унікальна конструкція, зручно складається / розкладається, регульовані сидіння і спинка, дозволяє виконувати 30 різних вправ, наявність комп'ютера з ЖК екраном, наявність транспортувальних коліс. Включає в себе 6 комплексів: бігова доріжка / велотренажер / "твістер" / коло здоров'я / тренажер "веслування" / вибромассажер. Габарити: 1,5х0,7х1,4 м. Вага тренажера: 57 кг. Максимальна вага користувача: 100 кг. Функції комп'ютера: швидкість, час, відстань, витрачені калорії.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
14 605 грн
ЦІНА: 11 685 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1560 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Максимальна вага користувача, кг
100
АРТИКУЛ
15009
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Министадион HouseFit HT-9057 призначений для повноцінних тренувань різної складності, які можна проводити вдома. Його можна використовувати в якості бігової доріжки, велотренажера, "твистера, кола здоров'я, тренажера" веслування ", вибромассажера і виконувати на ньому 30 різноманітних вправ. Займаючись на ньому, ви зможете за короткий термін досягти хорошої фізичної форми.
Министадион HouseFit HT-9057 оснащений високоякісним РК монітором, що відображає поточні показники тренування: швидкість, час, відстань, витрачені калорії. Важливим є те, що запрограмувати тренування на цьому тренажері можна самостійно. Заняття на цьому тренажері дуже комфортні ще й за рахунок регульованих сидіння і спинки. Вибравши цей міністадіон, ви переконаєтеся в його якості, практичності і довговічності, у вас більше не буде необхідності купувати інші тренажери.


Особливості Министадион:
- комплексний тренажер;
- унікальна конструкція;
- зручно складається / розкладається;
- регульовані сидіння і спинка;
- дозволяє виконувати 30 різних вправ;
- наявність комп'ютера з ЖК екраном;
- наявність транспортувальних коліс.


Министадион HouseFit HT-9057 - комплексний підхід до тренувань!

Характеристики:
Габарити: 1,5х0,7х1,4 м.
Вага тренажера: 57 кг.
Максимальна вага користувача: 100 кг.
Функції комп'ютера: швидкість, час, відстань, витрачені калорії.
Включає в себе 6 комплексів: бігова доріжка / велотренажер / "твістер" / коло здоров'я / тренажер "веслування" / вибромассажер.

Гарантія: 6 місяців.

Товар сертифікований!
Збірка тренажера * кваліфікованим фахівцем і доставка по Києву - безкоштовно!

Виробник: HouseFit (США).
Компанія HouseFit заснована в 1979 році з метою виробництва спеціальних тренажерів для будинку. З моменту заснування донині виробництво грунтується на сучасних технологічних рішеннях.

* Збірка тренажера здійснюється тільки за попереднім замовленням.


Министадион HouseFit HT-9057 купити за вигідною ціною 11 685 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Вибромассажеры для тела таких виробників, як наприклад: HouseFit в магазині terrasport.ua
Министадион HouseFit HT-9057

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Министадион HouseFit HT-9057"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Министадион HouseFit HT-9057 буде Вашим першим кроком. В « Вібромасажери для тіла » є все, що необхідно спортсмену. Вібромасажери для тіла здивує Вас своєю якістю. Вібромасажер Vibra Tone , Вібромасажер Vibra Tone і Вібромасажер Vibra Tone від знаменитих світових виробників 6893 Ви знайдете в нашому розділі Вібромасажери для тіла . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Вібромасажери для тіла . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн