Міні-стадіон EnergyFIT EF-7705A

КОД ТОВАРУ: 91491
  • Міні-стадіон EnergyFIT EF-7705A
  • Міні-стадіон EnergyFIT EF-7705A - Фото №2
  • Міні-стадіон EnergyFIT EF-7705A - Фото №3
Міні-стадіон EnergyFIT EF-7705A
Призначення: домашня. Тип: електрична. Конструкція: складна. Особливості: транспортувальні ролики, підставка для аксесуарів. Потужність двигуна: 2,5 к.с. Максимальна швидкість: 16 км / год. Пікова потужність: 4 к.с. Максимальна вага користувача: 140 кг. Регулювання кута нахилу: механічна. Зміна кутів нахилу: 0-15%. Система амортизації: амортизаційна система поглинання ударів DampingPro, що складається з унікальної пружинної підвіски і 4-х силіконових амортизаторів для ідеального бігу. Розмір бігового полотна: 130 x 45 см. Товщина деки: 2 мм. Дисплей: 6,8 "LСD-екран з блакитною підсвіткою. Показання дисплея: час тренування, пройдена дистанція, швидкість, витрата калорій, пульс, обраний тип програми. Програми: 12. Управління доріжкою на поручнях: на лівому поручні - включення / вимикання доріжки , на правому поручні - управління швидкістю доріжки, клавіша для вибору музики, функція вимірювання пульсу. Ехолот: високоякісний ехолот для MP3 і USB. Динаміки: 2 вбудованих. Розміри в робочому вигляді: 1680 х 730 х 1390 мм. Розміри в складеному вигляді: 1720 х 770 х 370 мм. Вага: 78 кг. Додаткові характеристики: вібромасажер із змінними стрічками і фіксатор ніг для вправ з пресом.
EnergyFIT
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
17 929 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 2394 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клас
Домашня
Тип 
електрична
Потужність двигуна, к.с.
2,50
Швидкість руху, км / год
16
Максимальна вага користувача, кг
140
АРТИКУЛ
EF-7705A
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

EnergyFIT EF-7705A - електрична доріжка для бігу, оснащена тихим двигуном, PWM системою, вібромасажером зі змінними стрічками і фіксатором ніг для вправ з пресом. Дана доріжка має спеціальним видом гальм, які дають можливість м'яко зупиняли на швидкості.

EF-7705A має 6,8 "LCD дисплей, завдяки якому ви можете стежити за своїм пульсом, часом і швидкістю тренування, пройденої дистанцією, а так же витратою калорій і обраним типом програми. Особливостями доріжки EF-7705A є, по-перше, економія електроенергії (25%), по-друге, широке полотно, по-третє, система Plug & Run, а також система поглинання ударів DampingPro.

Особливості бігової доріжки:
- електрична;
- складається;
- 6,8 "LCD дисплей;
- максимальна вага - 140 кг;
- швидкісний максимум - 16 км / год;
- функція економії енергії;
- система поглинання ударів;
- широке полотно;
- вага доріжки - 78 кг.

Бігова доріжка EnergyFIT EF-7705A - допоможе на шляху самовдосконалення!

Характеристики:
Призначення: домашня;
Тип: електрична;
Конструкція: складна;
Особливості: транспортувальні ролики, підставка для аксесуарів;
Потужність двигуна: 2,5 л.с .;
Максимальна швидкість: 16 км / год;
Пікова потужність: 4 л.с .;
Максимальна вага користувача: 140 кг;
Регулювання кута нахилу: механічна;
Зміна кутів нахилу: 0-15%;
Система амортизації: амортизаційна система поглинання ударів DampingPro, що складається з унікальної пружинної підвіски і 4-х силіконових амортизаторів для ідеального бігу;
Розмір бігового полотна: 130 x 45 см;
Товщина деки: 2 мм;
Дисплей: 6,8 "LСD-екран з блакитною підсвіткою;
Показання дисплея: час тренування, пройдена дистанція, швидкість, витрата калорій, пульс, обраний тип програми;
Програми: 12;
Управління доріжкою на поручнях: на лівому поручні - включення / вимикання доріжки, на правому поручні - управління швидкістю доріжки, клавіша для вибору музики, функція вимірювання пульсу;
Ехолот: високоякісний ехолот для MP3 і USB;
Динаміки: 2 вбудованих;
Розміри в робочому вигляді: 1680 х 730 х 1390 мм;
Розміри в складеному вигляді: 1720 х 770 х 370 мм;
Вага: 78 кг;
Додаткові характеристики: вібромасажер із змінними стрічками і фіксатор ніг для вправ з пресом.

Виробник: EnergyFIT (Україна).
EnergyFIT - компанія, яка існує з 2014 року. Незважаючи на недовгий термін свого перебування на ринку, компанія вже встигла зарекомендувати себе, як динамічно розвивається і надійна. Воно й не дивно, адже кардіотренажери і вуличне обладнання (батути, баскетбольний асортимент) EnergyFIT відрізняються своєю ефективністю та доступністю ціни. Всі вироби EnergyFIT мають відмінну потужністю і можливістю витримувати великі навантаження, при цьому самі тренажери мають досить компактні габарити.


Міні-стадіон EnergyFIT EF-7705A вибрати за доступною вартості 17 929 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Вибромассажеры для тела таких брендів, як наприклад: EnergyFIT в каталозі магазина Terrasport
Міні-стадіон EnergyFIT EF-7705A Міні-стадіон EnergyFIT EF-7705A - Фото №2 Міні-стадіон EnergyFIT EF-7705A - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Міні-стадіон EnergyFIT EF-7705A"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хотіли зайнятися спортом? Міні-стадіон EnergyFIT EF-7705A - це Ваш перший крок. В « Вібромасажери для тіла » є все, що знадобиться спортсмену. Вібромасажери для тіла здивує Вас своєю оригінальністю. Вібромасажер Stingray Fitness Vibrolux скляна платформа DS-168G , Вібромасажер Stingray Fitness Vibrolux скляна платформа DS-168G і Вібромасажер Stingray Fitness Vibrolux скляна платформа DS-168G від кращих світових виробників 6893 Ви можете знайти в нашій категорії Вібромасажери для тіла . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Вібромасажери для тіла . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн