Машинка Toy State Cat "Міні-Мувер Самоскид" 15 см

КОД ТОВАРУ: 153271
  • Машинка Toy State Cat "Міні-Мувер Самоскид" 15 см
Машинка Toy State Cat
Розмір: 15 см. Харчування: від 3хLR44 (в комплекті). Матеріал: пластик. Упаковка: 13х18х9 см. Колір: жовтий з чорним. Особливості: для дітей від 3 років; будівельна техніка; з підсвіткою і звуковими ефектами; працює на батарейках.
Toy State
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
375 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 50 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Іграшки
АРТИКУЛ
34612
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Міні-Мувер Самоскид CAT 15см Toy State (34612) - чудовий подарунок для 3-річного хлопчика. Подаруйте своїй дитині будь-якої міні-Мувер серії CAT і він буде щасливий. Особливо добре, якщо зберете всю серію машинок, це дає більший політ фантазії дитини. Він покличе своїх друзів і, граючись, будинку або на вулиці буде розвивати свою уяву, покращувати свою здатність спілкуватися з оточуючими. На самоскиді є кнопки, які включають підсвітку, звуки машинки, музику.

особливості:
- для дітей від 3 років;
- будівельна техніка;
- з підсвіткою і звуковими ефектами;
- працює на батарейках;

Характеристики:
Розмір: 15 см;
Харчування: від 3хLR44 (в комплекті);
Матеріал: пластик;
Упаковка: 13х18х9 см;
Колір: жовтий з чорним.

Виробник: Toy State (США).
Американська компанія Toy State випускає ліцензійні моделі авто, розроблені в точній копії з оригінальними автомобілями відомих марок. Постійно поповнюється колекція новими моделями зі звуком і світловими ефектами, розмірами 9-61 см. Деталізація всіх моделей авто вражає, а також якість і матеріали, з яких їх виробляють.


Машинка Toy State Cat "Міні-Мувер Самоскид" 15 см вибрати за доступною вартості 375 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Машинки таких брендів, як наприклад: Toy State в каталозі магазина Terrasport
Машинка Toy State Cat "Міні-Мувер Самоскид" 15 см

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Машинка Toy State Cat "Міні-Мувер Самоскид" 15 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Машинки

Давно хотіли зайнятися спортом? Машинка Toy State Cat "Міні-Мувер Самоскид" 15 см - це Ваш перший крок. В « Машинки » є все, що знадобиться спортсмену. Машинки здивує Вас своєю оригінальністю. Машинка інерційна 1:16 Wenyi Самоскид зі звуком та світлом , Машинка інерційна 1:16 Wenyi Самоскид зі звуком та світлом і Машинка інерційна 1:16 Wenyi Самоскид зі звуком та світлом від кращих світових виробників 4890 Ви можете знайти в нашій категорії Машинки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Машинки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн