Мішок спальний (спальник) Terra Incognita Asleep 300 JR правий синій

КОД ТОВАРУ: 107181
  • Мішок спальний (спальник) Terra Incognita Asleep 300 JR правий синій
  • Мішок спальний (спальник) Terra Incognita Asleep 300 JR правий синій - Фото №2
  • Мішок спальний (спальник) Terra Incognita Asleep 300 JR правий синій - Фото №3
Мішок спальний (спальник) Terra Incognita Asleep 300 JR правий синій
Тип: кокон. Довжина: 185 см. Ширина: 70 см. Вага 1220 г. Максимальна температура: 20 ° C. Комфортна температура: від -10 до -5 ° C. Екстремальна температура: -12 ° C. Тип наповнювача: синтетичний. Матеріал наповнювача: HollowCore. Компресійний мішок: так. Зовнішня тканина: 210T Polyester Rip Stop, W / R, CIRE. Підкладка: T / C Fleece.
Terra Incognita
КУПИТИ
ЦІНА:
2 011 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 268 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Сезонність 
перехідною
Тип 
ковдра
Можна з'єднати 
да
Вік
дитячий
Орієнтація
правий
Оптимальна температура, ° C
-5
Вага, кг
1,20
Довжина, см
185
Ширина, см
70
АРТИКУЛ
4823081503606
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Terra Incognita Asleep 300 JR - якісний універсальний спальний мішок, який має конструкцію "ковдру" з капюшоном. Дана модель спальника створена для користувачів з середнім і малим ростом (не вище 165 см).

Вам забезпечений хороший сон, завдяки спеціальному розширенню на нижній частині мішка. При цьому спальник при потребі можна розкласти в ковдру. Asleep 300 JR має систему, яка перешкоджає затискання блискавки і яка поліпшена додатковим пластиковим елементом. За рахунок додаткової блискавки поліпшена система з'єднання спальників (L + R).


Перевагою даного спального мішка є якісна блискавка з елементом на замку "glow zip pull", утеплювальної планкою з захистом від защемлення і зі спеціальним клапаном для запобігання блискавки від розстібання.

Особливості спального мішка:

- блискавка справа;

- наявність анатомічного капюшона;

- комір утеплений;

- наявність всередині спальника кишені для документів;

- для підвішування є спеціальні петлі;

- компресійна упаковка.

Спальний мішок Terra Incognita Asleep 300 JR - візьми комфорт з собою!

Характеристики:

Тип: кокон;

Довжина: 185 см;

Ширина: 70 см;

Вага 1220 г;

Максимальна температура: 20 ° C;

Комфортна температура: від -10 до -5 ° C;

Екстремальна температура: -12 ° C;

Тип наповнювача: синтетичний;

Матеріал наповнювача: HollowCore;

Компресійний мішок: так;

Зовнішня тканина: 210T Polyester Rip Stop, W / R, CIRE;

Підкладка: T / C Fleece.

Виробник: Terra Incognita (Україна).

Terra Incognita - компанія з виробництва обладнання для туристів, яка була створена в Україні в 1992 році. Спочатку компанія випустила різні моделі рюкзаків, після чого асортимент поповнився і іншими туристичними приладдям: термобельyoм, тентами, чохлами, наметами та іншими. З розширенням виробництва компанії довелося перемістити свої приміщення з України в Китай. Тому продукція Terra Incognita - це і відмінна якість, і низькі ціни. Компанія максимально намагається догодити любителям активного відпочинку, тому щороку вдосконалює свою продукцію.


Мішок спальний (спальник) Terra Incognita Asleep 300 JR правий синій вибрати за доступною вартості 2 011 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Спальные мешки таких брендів, як наприклад: Terra Incognita в каталозі магазина Terrasport
Мішок спальний (спальник) Terra Incognita Asleep 300 JR правий синій Мішок спальний (спальник) Terra Incognita Asleep 300 JR правий синій - Фото №2 Мішок спальний (спальник) Terra Incognita Asleep 300 JR правий синій - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Terra Incognita Asleep 300 JR правий синій"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно хотіли зайнятися спортом? Мішок спальний (спальник) Terra Incognita Asleep 300 JR правий синій - це Ваш перший крок. В « Спальні мішки » є все, що знадобиться спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю оригінальністю. Мешок спальный (спальник) SportVida -3 ...+ 21°C L черный, 190x75 см (SV-CC0069) , Мешок спальный (спальник) SportVida -3 ...+ 21°C L черный, 190x75 см (SV-CC0069) і Мешок спальный (спальник) SportVida -3 ...+ 21°C L черный, 190x75 см (SV-CC0069) від кращих світових виробників 1155 Ви можете знайти в нашій категорії Спальні мішки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Спальні мішки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн