Мішок спальний (спальник) Summer Wide Plus Alexika

КОД ТОВАРУ: 26156
  • Мішок спальний (спальник) Summer Wide Plus Alexika
  • Мішок спальний (спальник) Summer Wide Plus Alexika - Фото №2
Мішок спальний (спальник) Summer Wide Plus Alexika
Особливості спального мішка: легке кемпінгове ковдру, внутрішня тканина - Cotton 40S, матеріал внутрішньої і зовнішньої тканини - поліестер 190T, просторий, компактність в складеному вигляді, легкість при перевезенні, надійність, підвищений комфорт, річний спальний мішок. Розмір: (195/35) x100 см. Вага: 2,3 кг.
Alexika
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 805 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 374 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
перехідною
Тип 
ковдра
Можна з'єднати 
немає
Орієнтація
універсальний
Оптимальна температура, ° C
5
Вага, кг
2,30
Довжина, см
195
Ширина, см
100
АРТИКУЛ
9259.0107
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) Summer Wide Plus Alexika відрізняється великим розміром, і буде до смаку тим, кому тісно в звичайному спальнику. Расстегнув цей спальний мішок, його можна використовувати як звичайне ковдру. Крім цього, його можна состегнуть з іншим спальним мішком по бічній блискавки.
Мішок спальний (спальник) Summer Wide Plus Alexika розрахований на використання з кінця весни до середини осені в наших кліматичних умовах. Внутрішній шар спального мішка виконаний з приємного на дотик Cotton 40S. Зовнішня нижня частина спальника виконана з Polyester 190T Diamond RipStop PU 250 mm H2O з водовідштовхувальним обробкою. Ця тканина перешкоджає промокання спальника від конденсату. Вона не продувається і захищає від руху холодного повітря. Верхня тканина відмінно дихає, що дозволяє відводити зайву вологу, яка утворюється на поверхні шкіри. Цей річний спальний мішок ідеальний для кемпінгового відпочинку, виїздів на риболовлю, нескладних походів, трекінгу.

Особливості спальника:
- легке кемпінгове ковдру;
- просторий;
- зшивати з іншим спальним мішком;
- підвищений комфорт;
- внутрішня тканину: Cotton 40S.

Спальний мішок Summer Wide Plus Alexika - відпочивайте вільно!

Характеристики:
Вага:
2,3 кг.
Т комфорту: +7 C.
Т межі комфорту: +2 C.
T екстриму: -13 C.
Розмір: (195/35) x100 см.
Розмір в чохлі: 48 / 38x25 см.
Зовнішня тканина: верх - Polyester 190T.
Зовнішня тканина: низ - Polyester 190T Diamond RipStop PU 250 mm H2O.
Внутрішня тканина: Cotton 40S.
Утеплювач: APF-Isoterm 3D.
Сезонність: літо.
Колір: зелений.

Виробник: Alexika (США).
Alexika - міжнародна компанія, зареєстрована в США в 1995 році. Своєю появою вона зобов'язана групі друзів-ентузіастів, захоплених подорожами і гірськими сходженнями. На самому початку компанія була зосереджена на виробництві екстремальних наметів і спальників, а з розвитком бізнесу сферою її інтересів стає також виробництво спорядження для трекінгу і кемпінгу. До сьогоднішнього дня компанія випустила велику колекцію туристичних наметів, спальних мішків і килимків для екстриму, трекінгу та кемпінгу. Товарів цієї лінії притаманні ті ж надійність і комфорт, що і створюваним для екстремального спорту. Один з великих постачальників туристичного спорядження в Центральній і Східній Європі, Alexika следут основному своїм концептом: "Alexika - comfort in details" (Alexika - комфорт в деталях).


Мішок спальний (спальник) Summer Wide Plus Alexika купити за вигідною ціною 2 805 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спальные мешки таких торгових марок, як наприклад: Alexika в електронному каталозі Терраспорт
Мішок спальний (спальник) Summer Wide Plus Alexika Мішок спальний (спальник) Summer Wide Plus Alexika - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Summer Wide Plus Alexika"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мрієте зайнятися спортом? Мішок спальний (спальник) Summer Wide Plus Alexika буде Вашим першим кроком. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю якістю. Мішок спальний (спальник) Terra Incognita Asleep 200 JR правий зелений , Мішок спальний (спальник) Terra Incognita Asleep 200 JR правий зелений і Мішок спальний (спальник) Terra Incognita Asleep 200 JR правий зелений від знаменитих світових виробників 1155 Ви знайдете в нашому розділі Спальні мішки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн