Мішок спальний (спальник) Nordway Trek сірий лівий

КОД ТОВАРУ: 83578
  • Мішок спальний (спальник) Nordway Trek сірий лівий
  • Мішок спальний (спальник) Nordway Trek сірий лівий - Фото №2
Мішок спальний (спальник) Nordway Trek сірий лівий
Особливості спальника: зроблений у формі кокона, весна / літо, блискавка розташована зліва, зручний підголівник, теплий, легкий, наповнювач Ultrafil Fiber, можливість зшивання з аналогічним спальником, зроблений з поліестеру, в складеному вигляді займає мало місця, дуже комфортний для тіла, добре утримує тепло, оснащений вітрозахисними планками, захист блискавки від попадання вологи. Сезон: весна, літо. Тип: кокон. Утеплювач: 150г / м Ultrafil Fiber. Внутрішній матеріал: поліестер. Зовнішній матеріал: Поліестер Diamond Ripstop 75D / 230N W / R CIRE. Температура комфорту: +13 С. Температура межі комфорту (екстрим): +3 С. Розміри: 2,2х0,80 м. Розміри в згорнутому вигляді: 0,17х0,17х0,34 м. Вага: 1,42 кг. Розташування блискавки: зліва. Колір: синій з сірим. Розміри: L-XL.
Nordway
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 199 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 160 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
перехідною
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
лівий
Оптимальна температура, ° C
13
Вага, кг
1,40
Довжина, см
220
Ширина, см
80
АРТИКУЛ
N2211L-L
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) Nordway Trek розрахований на використання в весняно-літній період. Найкомфортнішою температурою повітря, при якій найдоцільніше використовувати спальник вважається +13 С, а позначений виробником межа комфорту вказано на позначці +3 С. Спальник не вимагає особливого догляду, розрахований на ручне прання, швидко сохне. Цей дуже компактний, ультралегкий і теплий спальник прослужить вам довгий час. Якісна фурнітура забезпечить просте і зручне користування ним. Спальник оснащений вітрозахисними планками, а його блискавка оснащена захистом від попадання вологи. Завдяки розташованої збоку блискавки, спальник можна зшивати з аналогічною моделлю, чия блискавка розташована на зворотному боці.
Мішок спальний (спальник) Nordway Trek оснащений зручним підголовником, прекрасно утримує тепло і забезпечують комфортний відпочинок. Зовнішній (Diamond Ripstop 75D / 230N W / R CIRE) і внутрішній матеріал (поліестер Silk Touch) спальника характеризуються міцністю і вологостійкістю. Спальник що не промокає, добре вентилюється і швидко сохне. Його внутрішній шар дуже комфортний для тіла. Вага спальника становить 1,42 кг. Розмір в упакованому вигляді: 0,17х0,17х0,34 м. Колір: синій з сірим.

Особливості спальника:
- зроблений у формі кокона;
- весна літо;
- блискавка розташована зліва;
- зручний підголівник;
- теплий;
- легкий;
- наповнювач Ultrafil Fiber;
- можливість зшивання з аналогічним спальником;
- зроблений з поліестеру;
- в складеному вигляді займає мало місця;
- дуже комфортний для тіла;
- добре утримує тепло;
- оснащений вітрозахисними планками;
- захист блискавки від попадання вологи.


Мішок спальний (спальник) Nordway Trek - гарантія комфортного відпочинку!

Характеристики:

Сезон: весна, літо.
Тип: кокон.
Утеплювач: 150г / м Ultrafil Fiber.
Внутрішній матеріал: поліестер.
Зовнішній матеріал: Поліестер Diamond Ripstop 75D / 230N W / R CIRE.
Температура комфорту: +13 С.
Температура межі комфорту (екстрим): +3 С.
Розміри: 2,2х0,80 м.
Розміри в згорнутому вигляді: 0,17х0,17х0,34 м.
Вага: 1,42 кг.
Розташування блискавки: зліва.
Колір: синій з сірим.
Розміри: L-XL.


Виробник: Nordway (Норвегія).

Nordway спеціалізується на виробництві туристичного спорядження і товарів, призначених для активного відпочинку. Товари цього бренду популярні, перш за все, завдяки оптимальному поєднанню класичного дизайну, високої якості і розумною вартістю. У туристичному арсеналі пропонованих Nordway товарів знайдеться все необхідне для відпочинку на природі: зимові та літні спальники, намети, рюкзаки, похідна меблі, всілякі аксесуари. Вся продукція цього бренду розроблена експертами в області спортивного спорядження і відрізняється надійністю.


Мішок спальний (спальник) Nordway Trek сірий лівий купити за вигідною ціною 1 199 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спальные мешки таких торгових марок, як наприклад: Nordway в онлайн каталозі Терра Спорт
Мішок спальний (спальник) Nordway Trek сірий лівий Мішок спальний (спальник) Nordway Trek сірий лівий - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Nordway Trek сірий лівий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мрієте зайнятися спортом? Мішок спальний (спальник) Nordway Trek сірий лівий буде Вашим першим кроком. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю якістю. Мішок спальний (спальник) Marmot Rockaway 20 правий синій , Мішок спальний (спальник) Marmot Rockaway 20 правий синій і Мішок спальний (спальник) Marmot Rockaway 20 правий синій від знаменитих світових виробників 1155 Ви знайдете в нашому розділі Спальні мішки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн