Мішок спальний (спальник) Nordway Toronto червоний правий N22230M-R

КОД ТОВАРУ: 83564
  • Мішок спальний (спальник) Nordway Toronto червоний правий N22230M-R
Мішок спальний (спальник) Nordway Toronto червоний правий N22230M-R
Особливості спальника: блискавка розташована праворуч, теплий, легкий, наповнювач Hollow Fiber, річний, можливість зшивання з аналогічним спальником, зроблений з поліестеру, в складеному вигляді займає мало місця, можна використовувати в якості ковдри, ідеальний для літнього відпочинку, комфортний для тіла. Тип: спальник-ковдра. Утеплювач: 250г / м Hollow Fiber. Внутрішній матеріал: поліестер 190 Т. Зовнішній матеріал: Поліестер 70D / 190T W / R CIRE. Температура комфорту: +20 С. Температура межі комфорту (екстрим): +10 С. Розміри: 1,8х0,75 м. Розміри в згорнутому вигляді: 0,19х0,19х0,42 м. Вага: 1,07 кг. Розташування блискавки: справа. Колір червоний. Розміри: ML.
Nordway
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
999 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 133 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
річний
Тип 
ковдра
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
правий
Оптимальна температура, ° C
20
Вага, кг
1,10
Довжина, см
180
Ширина, см
75
АРТИКУЛ
N22230M-R
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) Nordway Toronto ідеально підходить для літнього відпочинку. Його зовнішній і внутрішні шари зроблені з міцного поліестеру, що характеризується вологостійкістю. Наповнювач спальника 250г / м Hollow Fiber забезпечить саме той температурний режим, при якому ваш відпочинок буде комфортним. Найкомфортнішою температурою повітря, при якій найдоцільніше використовувати спальник вважається +20 С, а позначений виробником межа комфорту вказано на позначці +10 С.
Мішок спальний (спальник) Nordway Toronto важить всього лише 1,07 кг і в складеному вигляді займає дуже мало місця: 0,19х0,19х0,42 м, що дозволяє без праці транспортувати його або в спеціальному компрессионном мішку, або в рюкзаку Розташування блискавки: праворуч. Колір червоний. Розміри: ML. Спальник зроблений у вигляді ковдри і легко зшивати з аналогічною моделлю, чия блискавка розташована з протилежного боку.

.
Особливості спальника:
- річний;
- блискавка розташована праворуч;
- можливість зшивання з аналогічним спальником;
- легкий;
- теплий;
- зроблений з поліестеру;
- в складеному вигляді займає мало місця;
- можна використовувати в якості ковдри;
- ідеальний для літнього відпочинку;
- комфортний для тіла.

Мішок спальний (спальник) Nordway Toronto - гарантія комфорту на літній відпочинок!

Характеристики:

Тип: спальник-ковдра.
Утеплювач: 250г / м Hollow Fiber.
Внутрішній матеріал: поліестер 190 Т.
Зовнішній матеріал: Поліестер 70D / 190T W / R CIRE.
Температура комфорту: +20 С.
Температура межі комфорту (екстрим): +10 С.
Розміри: 1,8х0,75 м.
Розміри в згорнутому вигляді: 0,19х0,19х0,42 м.
Вага: 1,07 кг.
Розташування блискавки: справа.
Колір: червоний.
Розміри: ML.

Виробник: Nordway (Норвегія).

Nordway спеціалізується на виробництві туристичного спорядження і товарів, призначених для активного відпочинку. Товари цього бренду популярні, перш за все, завдяки оптимальному поєднанню класичного дизайну, високої якості і розумною вартістю. У туристичному арсеналі пропонованих Nordway товарів знайдеться все необхідне для відпочинку на природі: зимові та літні спальники, намети, рюкзаки, похідна меблі, всілякі аксесуари. Вся продукція цього бренду розроблена експертами в області спортивного спорядження і відрізняється надійністю.


Мішок спальний (спальник) Nordway Toronto червоний правий N22230M-R купити по які завищеною вартістю 999 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Спальные мешки таких брендів, як наприклад: Nordway в каталозі Терра Спорт
Мішок спальний (спальник) Nordway Toronto червоний правий N22230M-R

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Nordway Toronto червоний правий N22230M-R"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно планували зайнятися фігурою? Мішок спальний (спальник) Nordway Toronto червоний правий N22230M-R буде Вашим першим кроком. В « Спальні мішки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Спальні мішки здивує Вас своєю якістю. Мішок спальний (спальник) Ferrino Yukon Pro червоно-чорний, правий , Мішок спальний (спальник) Ferrino Yukon Pro червоно-чорний, правий і Мішок спальний (спальник) Ferrino Yukon Pro червоно-чорний, правий від знаменитих світових виробників 1155 Ви зможете побачити в нашій категорії Спальні мішки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Спальні мішки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн