Мішок спальний (спальник) лівий Terra Incognita Siesta 300 помаранчевий

КОД ТОВАРУ: 76783
  • Мішок спальний (спальник) лівий Terra Incognita Siesta 300 помаранчевий
  • Мішок спальний (спальник) лівий Terra Incognita Siesta 300 помаранчевий - Фото №2
Мішок спальний (спальник) лівий Terra Incognita Siesta 300 помаранчевий
Особливості спальника: ультрасучасна серія, анатомічна конструкція типу "кокон", хороші термоізоляційні властивості, зручно застібається / розстібається, блискавка з двома двосторонніми замками, фосфоресціює, на замку блискавки "GLOW ZIP PULL", мало важить, утеплений комір, анатомічний капюшон з утеплювальної планкою , планка утеплювача під блискавкою із захистом від защемлення, внутрішню кишеню для документів, клапан для захисту блискавки від розстібання, петлі для підвішування, компресійна упаковка. Зовнішній матеріал: 210T Polyester Diamond Rip Stop. Внутрішній матеріал: 290T Micro Polyester. Наповнювач: HollowCore 7. Температура: min (-15); comfort (-7); max (+19). Наповнювач, г / м2: 2х150. Вага: 1,49-1,60 кг. Упаковка: 24х36 см. Розмір: 230х80х50 см.
Terra Incognita
КУПИТИ
ЦІНА:
2 945 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 393 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
зимовий
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
лівий
Оптимальна температура, ° C
-7
Вага, кг
1,60
Довжина, см
230
Ширина, см
80
АРТИКУЛ
4823081505341
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) лівий Terra Incognita Siesta 300 відноситься до ультрасучасної серії спальників, анатомічна конструкція яких називається "кокон". Цей спальник відповідає смакам найвимогливіших користувачів, зацікавлених в тому, щоб спальник був легким, володів оптимальним обсягом і хорошими термоізоляційними властивостями.
Мішок спальний (спальник) лівий Terra Incognita Siesta 300 гарантує вам не тільки комфортний відпочинок, але і досконале зручність при його розстібання / застібанні. Виробник подбав про якісній фурнітурі, що сприяє тому, щоб використання спальника було простим і зручним. Тут, наприклад, передбачена система, що перешкоджає затискання блискавки. Крім цього в спальнику є внутрішня кишеня для документів і клапан для захисту блискавки від розстібання, а також петлі для підвішування.


Особливості спальника:
- ультрасучасна серія;
- анатомічна конструкція типу "кокон";
- хороші термоізоляційні властивості;
- зручно застібається / розстібається;
- блискавка з двома двосторонніми замками;
- фосфоресціює, на замку блискавки "GLOW ZIP PULL";
- мало важить;
- утеплений комір;
- анатомічний капюшон з утеплювальної планкою;
- планка утеплювача під блискавкою із захистом від защемлення;
- внутрішня кишеня для документів;
- клапан для захисту блискавки від розстібання;
- петлі для підвішування;
- компресійна упаковка.

Мішок спальний (спальник) лівий Terra Incognita Siesta 300 - ультрасучасний, комфортний, якісний!

Характеристики:
Положення застібки: зліва.
Зовнішній матеріал: 210T Polyester Diamond Rip Stop.
Внутрішній матеріал: 290T Micro Polyester.
Наповнювач: HollowCore 7.
Температура: min (-15); comfort (-7); max (+19).
Наповнювач, г / м2: 2х150.
Вага: 1,49-1,60 кг.
Упаковка: 24х36 см.
Розмір: 230х80х50 см.
Колір: помаранчевий-сірий.


Виробник: Terra Incognita.
Компанія Terra Incognita - українська компанія з виробництва туристичного спорядження. Заснована в 1992 році в Києві. Спочатку компанія була виробником наплічники «Adventure». Незабаром після перенесення виробництва в Китай, компанія Terra Incognita зазнала відчутний розвиток: підвищується якість і поліпшується дизайн виробів. Значно розширюється асортимент продукції. Сьогодні компанія виробляє намети, рюкзаки, спальні мішки, самонадувні килимки, термомешкі, термобілизна і аксесуари.


Мішок спальний (спальник) лівий Terra Incognita Siesta 300 помаранчевий купити по реально виправданою вартості 2 945 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Спальные мешки таких брендів, як наприклад: Terra Incognita в інтернет каталозі Терраспорт
Мішок спальний (спальник) лівий Terra Incognita Siesta 300 помаранчевий Мішок спальний (спальник) лівий Terra Incognita Siesta 300 помаранчевий - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) лівий Terra Incognita Siesta 300 помаранчевий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Мішок спальний (спальник) лівий Terra Incognita Siesta 300 помаранчевий допоможе досягти мети. В « Спальні мішки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Спальні мішки порадує Вас високою якістю. Мішок спальний (спальник) Кемпинг Rest з подушкою синій , Мішок спальний (спальник) Кемпинг Rest з подушкою синій і Мішок спальний (спальник) Кемпинг Rest з подушкою синій від кращих світових брендів 1155 Ви побачите в нашій категорії Спальні мішки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Спальні мішки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн