Мішок спальний (спальник) лівий Pinguin Topas 185 сірий

КОД ТОВАРУ: 83818
  • Мішок спальний (спальник) лівий Pinguin Topas 185 сірий
Мішок спальний (спальник) лівий Pinguin Topas 185 сірий
Вага: 1,5 кг. Температура комфорту (дружин / чоловік): -1С / 7С. Температура екстриму: 25С. Наповнювач: BHB micro (2 шари / з них 1 шар термоізоляції), 200 (3 * 200) г / м2. Довжина: 185см. Ширина (в плечах / в ногах): 85см / 55см. Розмір в упаковці: 19x38 / 24 см. Зовнішній матеріал: нейлон з водовідштовхувальним просоченням (Nylon Ripstop DWR). Внутрішній матеріал: поліестер micro (м'який на дотик). Зшивання з лівим / правим спальником: так.
Pinguin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 085 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 412 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
зимовий
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
лівий
Оптимальна температура, ° C
-1
Вага, кг
1,80
Довжина, см
185
Ширина, см
85
АРТИКУЛ
PNG 2122.185-grey L
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Pinguin Topas 185 - зимовий спальний мішок, який був виготовлений для екстремальних походів. Спальник має анатомічну форму "кокон", таким чином зберігає багато тепла. Спальний мішок Topas 185 підходить до зростання 185 см і нижче.
Дана модель спальника виготовлена з якісного матеріалу BHB Micro. Це теплоізоляційний матеріал, який ефективний для екстремального використання. Завдяки своїй щільності, силіконізовані волокна відштовхують вологу і створюють бар'єр, що захищає спальник від вологи і зберігає його теплим, незважаючи на екстремальні умови.
Перевагою Pinguin Topas 185 є його блискавки зі спеціальним утеплювачем, який покращує термоізоляцію, а також запобігає заїдання блискавки, оберігаючи її від попадання тканини. Закінчення блискавок закріплюються клапанами, які не дають їм відкриватися.

Особливості спальника:
- компресійний мішок;
- володіє тришарової конструкцією;
- "теплі" (непрямі) шви;
- наявність спідниці всередині в області шиї (додаткова теплозахист);
- можливість состегнуть з іншим спальником.

Мішок спальний (спальник) Pinguin Topas 185 - спите з комфортом!


Характеристики:
Вага: 1,5 кг.
Температура комфорту (дружин / чоловік): -1 С / -7 С.
Температура екстриму: -25 С.
Наповнювач: BHB micro (2 шари / з них 1 шар термоізоляції), 200 (3 * 200) г / м2.
Довжина: 185 см.
Ширина (в плечах / в ногах): 85 см / 55 см.
Розмір в упаковці: 19x38 / 24 см.
Зовнішній матеріал: нейлон з водовідштовхувальним просоченням (Nylon Ripstop DWR).
Внутрішній матеріал: поліестер micro (м'який на дотик).
Зшивання з лівим / правим спальником: так.

Виробник: Pinguin (Чехія).
У 1989 році в Чехії вперше з'явилася продукція компанії Pinguin. Це були пуховики і спальні мішки, а трохи пізніше - легкі намети для альпінізму і пішого туризму. На сьогоднішній день асортимент продукції значно розширено, а його відмінну якість і доступні ціни зробили бренд Pinguin одним з лідерів на європейському та українському ринках. Однією з найпопулярніших продуктів є намети різних класів і рівнів: для екстремальних висотних експедицій, трекінгові і кемпінгові намети. Також Pinguin випускає якісні спальники, призначені як для простих мандрівників, так і для екстремалів. Функціональність матеріалів компанії Pinguin була перевірена не тільки в їх лабораторіях, але і на практиці.


Мішок спальний (спальник) лівий Pinguin Topas 185 сірий купити за вигідною ціною 3 085 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спальные мешки таких торгових марок, як наприклад: Pinguin в онлайн каталозі Терра Спорт
Мішок спальний (спальник) лівий Pinguin Topas 185 сірий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) лівий Pinguin Topas 185 сірий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мрієте зайнятися спортом? Мішок спальний (спальник) лівий Pinguin Topas 185 сірий буде Вашим першим кроком. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю якістю. Мішок спальний (спальник) Marmot Rockaway 20 правий синій , Мішок спальний (спальник) Marmot Rockaway 20 правий синій і Мішок спальний (спальник) Marmot Rockaway 20 правий синій від знаменитих світових виробників 1155 Ви знайдете в нашому розділі Спальні мішки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн