Мішок спальний (спальник) Hannah Spring W molten lava 175 правий

КОД ТОВАРУ: 83279
  • Мішок спальний (спальник) Hannah Spring W molten lava 175 правий
  • Мішок спальний (спальник) Hannah Spring W molten lava 175 правий - Фото №2
Мішок спальний (спальник) Hannah Spring W molten lava 175 правий
Особливості спальника: ультралегкий, блискавка справа, анатомічний крій, можливість зшивання з аналогічним спальником, трехсезонний наповнювач Izotherm Ultra, високі термоізоляційні характеристики, ідеальний для велотуризму / гірського трекінгу, гіпоалергенний, якісна фурнітура YKK, застібка захищена від спонтанного розстібання, двостороння блискавка, зручне кріплення капюшона, утеплений комір, окантовка запобігає заїдання блискавки, спеціальні петлі для підвішування (ліхтарика, телефону), легко застібається однією рукою, захисне покриття для блискавки, в упакованому вигляді займає мало місця, легкий. Сезон: весна, літо, осінь. Утеплювач: синтетичні волокна Izotherm Ultra. Щільність утеплювача: 200 г / м2 (два шари по 100г / м2). Зовнішній / внутрішній шар: поліестер (100% Polyester). Температурний режим: + 15 / + 6 / -14 С. Розміри: 1,95х0,8 (в ногах 0,65) м. Розміри в упакованому вигляді: 0,36х0,24 м. Вага: 1,25 кг.
Hannah
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 825 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 244 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
перехідною
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
правий
Оптимальна температура, ° C
6
Вага, кг
1,25
Довжина, см
195
Ширина, см
80
АРТИКУЛ
1228154-175-R
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) Hannah Spring W molten lava 175 R ідеально підходить для всіх видів активного відпочинку в теплу пору року. Цей дуже компактний, ультралегкий і теплий спальник прослужить вам довгий час. Висока якість його фурнітури забезпечить просте і зручне користування ним. Двухстороння блискавка спальника захищена від спонтанного розстібання, заїдання і, викликаного попаданням вологи, пошкодження.
Мішок спальний (спальник) Hannah Spring W molten lava 175 R прекрасно утримує тепло і забезпечують комфортний відпочинок. Зовнішній і внутрішній матеріал спальника 100% поліестер характеризується міцністю і вологостійкістю. Застосований в цій моделі трехсезонний наповнювач Izotherm Ultra має високі термоізоляційні властивості. Спальник що не промокає, добре вентилюється і швидко сохне. Великою перевагою цієї моделі є добре утеплений комір, що забезпечує додатковий захист особи від вітру. Вага спальника становить 1,25 кг. Розмір в упакованому вигляді: 0,36х0,24 м.

Особливості спальника:
- ультралегкий;
- блискавка справа;
- анатомічний крій;
- можливість зшивання з аналогічним спальником;
- трехсезонний наповнювач Izotherm Ultra;
- високі термоізоляційні характеристики;
- ідеальний для велотуризму / гірського трекінгу;
- гіпоалергенний, якісна фурнітура YKK;
- застібка захищена від спонтанного розстібання;
- двостороння блискавка;
- зручне кріплення капюшона;
- утеплений комір;
- окантовка запобігає заїдання блискавки;
- спеціальні петлі для підвішування (ліхтарика, телефону);
- легко застібається однією рукою;
- захисне покриття для блискавки;
- в упакованому вигляді займає мало місця;
- легкий.

Мішок спальний (спальник) Hannah Spring W molten lava 175 L / R - гарантія комфортного відпочинку!

Характеристики:
Сезон: весна, літо, осінь.
Утеплювач: синтетичні волокна Izotherm Ultra.
Щільність утеплювача: 200 г / м2 (два шари по 100г / м2).
Зовнішній / внутрішній шар: поліестер (100% Polyester).
Температурний режим: + 15 / + 6 / -14 С.
Розміри: 1,95х0,8 (в ногах 0,65) м.
Розміри в упакованому вигляді: 0,36х0,24 м.
Вага: 1,25 кг.

Блискавка: права.

Виробник: Hannah (Чехія).

Чеська компанія Hannah була утворена в 1991 році. За більш ніж двадцятирічний досвід роботи товари цього виробника завоювали популярність у споживача, а сама компанія Hannah зайняла міцну позицію на ринку Чехії. Завдяки розвиненій дистриб'юторської мережі, товари під торговою маркою Hannah експортуються в Словаччину, Угорщину, Польщу, Словенію, Україну, Росію, а також, країни Балтії. Компанія працює і на західний напрямок, продукція Hannah реалізується в США, Чилі, Японії, Канаді, Новій Зеландії та в деяких країнах Африки. Під брендом Hannah проводиться спортивний одяг та спорядження для активного відпочинку. Лінійка асортименту продукції, що виготовляється Hannah дуже широка: від спальних мішків і наметів, до різноманітних типів спортивного одягу, такий як пуховики, куртки для гірськолижників, шапки і рукавиці.


Мішок спальний (спальник) Hannah Spring W molten lava 175 правий підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 825 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Спальные мешки таких торгових марок, як наприклад: Hannah в онлайн каталозі Терра Спорт
Мішок спальний (спальник) Hannah Spring W molten lava 175 правий Мішок спальний (спальник) Hannah Spring W molten lava 175 правий - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Hannah Spring W molten lava 175 правий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно планували зайнятися фігурою? Мішок спальний (спальник) Hannah Spring W molten lava 175 правий допоможе на шляху до мети. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки обрадує Вас високою якістю. Мішок спальний (спальник) High Peak Pak тисячі Comfort (Right) , Мішок спальний (спальник) High Peak Pak тисячі Comfort (Right) і Мішок спальний (спальник) High Peak Pak тисячі Comfort (Right) від топових світових брендів 1155 Ви зможете побачити в нашій лінійці Спальні мішки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн