Мішок спальний (спальник) Hannah Bike W cypress 175 лівий

КОД ТОВАРУ: 83270
  • Мішок спальний (спальник) Hannah Bike W cypress 175 лівий
  • Мішок спальний (спальник) Hannah Bike W cypress 175 лівий - Фото №2
Мішок спальний (спальник) Hannah Bike W cypress 175 лівий
Особливості спальника: блискавка зліва, можливість зшивання з аналогічним спальником, трехсезонний наповнювач Izotherm Lite, високі термоізоляційні характеристики, швидко сохне, відмінно "запам'ятовує" форму тіла, гіпоалергенний, якісна фурнітура YKK, застібка захищена від спонтанного розстібання, двостороння блискавка, зручне кріплення капюшона, утеплений комір, окантовка запобігає заїдання блискавки, спеціальні петлі для підвішування (ліхтарика, телефону), легко застібається однією рукою, захисне покриття для блискавки, в упакованому вигляді займає мало місця, легкий. Сезон: весна, літо, осінь. Утеплювач: синтетичні волокна Izotherm Lite 1x150 м Зовнішній / внутрішній матеріал спальника: Поліестер. Температурний режим: + 18 / + 6 / -9 С. Розміри: 1,95х0,8 (в ногах 0,6 м) м. Розміри в упакованому вигляді: 0,3х0,16 м. Вага: 0,8 кг.
Hannah
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 420 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 190 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Сезонність 
перехідною
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
лівий
Оптимальна температура, ° C
6
Вага, кг
0,80
Довжина, см
195
Ширина, см
80
АРТИКУЛ
4628444-175-L
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) Hannah Bike W cypress 175 L розроблений спеціально для жінок. При конструюванні максимально враховувалися анатомічні особливості жіночої комплекції і до дрібниць опрацьовувалася форма. Наповнювач, використаний в цій моделі спальника (Izotherm Lite 1x150 г), відрізняється чудовими термоізоляційними властивостями, не викликає алергії, не боїться прання. Якісна фурнітура YKK забезпечить комфортне користування спальником протягом тривалого часу. Двухстороння блискавка спальника захищена від спонтанного розстібання, заїдання і, викликаного попаданням вологи, пошкодження.
Мішок спальний (спальник) Hannah Bike W cypress 175 L призначений для використання навесні, влітку і восени. Він відрізняється хорошою вентиляцією, яка забезпечується дихаючої тканиною. Він надійний і простий у використанні і оснащений усіма необхідними для комфортного відпочинку функціями. Великою перевагою цієї моделі є добре утеплений комір, що забезпечує додатковий захист особи від вітру. В спальнику передбачені спеціальні петлі для підвішування ліхтарика і телефону. В упакованому вигляді розмір спальника становить 0,3х0,16 м. Спальник комплектується компресійним мішком.


Особливості спальника:
- блискавка зліва;
- можливість зшивання з аналогічним спальником;
- трехсезонний наповнювач Izotherm Lite;
- високі термоізоляційні характеристики;
- швидко сохне;
- відмінно "запам'ятовує" форму тіла;
- гіпоалергенний;
- якісна фурнітура YKK;
- застібка захищена від спонтанного розстібання;
- двостороння блискавка;
- зручне кріплення капюшона;
- утеплений комір;
- окантовка запобігає заїдання блискавки;
- спеціальні петлі для підвішування (ліхтарика, телефону);
- легко застібається однією рукою;
- захисне покриття для блискавки;
- в упакованому вигляді займає мало місця;
- легкий;
- комплектується компресійним мішком.


Мішок спальний (спальник) Hannah Bike W cypress 175 L - легкий, теплий, максимально комфортний!

Характеристики:

Сезон: весна, літо, осінь.
Утеплювач: синтетичні волокна Izotherm Lite 1x150 м
Зовнішній / внутрішній матеріал спальника: Поліестер.
Температурний режим: + 18 / + 6 / -9 С.
Розміри: 1,95х0,8 (в ногах 0,6) м.
Розміри в упакованому вигляді: 0,3х0,16 м.
Вага: 0,8 кг.

Блискавка: ліва.

Виробник: Hannah (Чехія).

Чеська компанія Hannah була утворена в 1991 році. За більш ніж двадцятирічний досвід роботи товари цього виробника завоювали популярність у споживача, а сама компанія Hannah зайняла міцну позицію на ринку Чехії. Завдяки розвиненій дистриб'юторської мережі, товари під торговою маркою Hannah експортуються в Словаччину, Угорщину, Польщу, Словенію, Україну, Росію, а також, країни Балтії. Компанія працює і на західний напрямок, продукція Hannah реалізується в США, Чилі, Японії, Канаді, Новій Зеландії та в деяких країнах Африки. Під брендом Hannah проводиться спортивний одяг та спорядження для активного відпочинку. Лінійка асортименту продукції, що виготовляється Hannah дуже широка: від спальних мішків і наметів, до різноманітних типів спортивного одягу, такий як пуховики, куртки для гірськолижників, шапки і рукавиці.


Мішок спальний (спальник) Hannah Bike W cypress 175 лівий купити за вигідною ціною 1 420 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Спальные мешки таких виробників, як наприклад: Hannah в магазині terrasport.ua
Мішок спальний (спальник) Hannah Bike W cypress 175 лівий Мішок спальний (спальник) Hannah Bike W cypress 175 лівий - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Hannah Bike W cypress 175 лівий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мрієте зайнятися спортом? Мішок спальний (спальник) Hannah Bike W cypress 175 лівий буде Вашим першим кроком. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю якістю. Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro SQ Blue (923433) , Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro SQ Blue (923433) і Вкладиш для спального мішка Ferrino Liner Pro SQ Blue (923433) від знаменитих світових виробників 1155 Ви знайдете в нашому розділі Спальні мішки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн