Мішок спальний (спальник) Caribee Tundra Jumbo steel blue правий

КОД ТОВАРУ: 83499
  • Мішок спальний (спальник) Caribee Tundra Jumbo steel blue правий
  • Мішок спальний (спальник) Caribee Tundra Jumbo steel blue правий - Фото №2
Мішок спальний (спальник) Caribee Tundra Jumbo steel blue правий
Особливості спальника: блискавка справа, двостороння блискавка, дуже легкий, поліпшена теплоізоляція, висока щільність наповнювача Tech-Loft Extreme hollowfibre, можливість зшивання з аналогічним спальником, міцний, дихаючий, вологостійкий, комфортний для тіла внутрішній бавовняний шар, фіксатор довільного розстібання блискавки, спеціальна стропа для захисту від защемлення блискавки, утеплювальний борт на блискавки, внутрішній м'який комір, наявність капюшона, стягнутий шнур на капюшоні, внутрішню кишеню на липучці, Hot Foot Technology (HFT), петлі для сушіння, комплектується компресійним мішком. Тип: ковдру. Температура комфорту: -10 С. Вага: 3,1 кг. Розмір: 2,35х1 м. Матеріал зовнішній: Нейлон. Матеріал внутрішній: бавовна. Наповнювач: Tech-Loft Extreme hollowfibre / щільність 2х200 г / м2. Блискавка: справа. Колір синій.
Caribee
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 124 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 284 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
зимовий
Тип 
ковдра
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
правий
Оптимальна температура, ° C
-10
Вага, кг
3,10
Довжина, см
235
Ширина, см
100
АРТИКУЛ
921424
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок спальний (спальник) Caribee Tundra Jumbo Steel Blue розрахований на використання при мінусовій температурі повітря. Позначена виробником температура максимального комфорту: -10 С. Зовнішній матеріал спальника (нейлон) прекрасно зберігає температуру, характеризується високою вологостійкістю і повітропроникністю. Внутрішній шар спальника зроблений з бавовняної тканини, що відрізняється м'якістю, міцністю і хорошою повітропроникністю, що забезпечує тілу комфорт. Застосована при виготовленні спальника технологія Hot Foot Technology (HFT) забезпечує посилений зігрів ніг.
Мішок спальний (спальник) Caribee Tundra Jumbo Steel Blue зроблений у вигляді ковдри зшивати, в разі потреби, з аналогічною моделлю, чия блискавка розташована з іншого боку. Завдяки входить в комплект компрессионному мішку, в складеному вигляді спальник займає дуже мало місця. Його вага становить 3,1 кг. Блискавка спальника захищена від защемлення і довільного розстібання. Для зберігання різних дрібниць передбачена кишеня на липучці. Наявність спеціальних петель дозволяє легко підвісити спальник для просушування або провітрювання. Колір спальника: синій.

Особливості спальника:
- розрахований на мінусову температуру повітря;
- блискавка справа;
- двостороння блискавка;
- дуже легкий;
- поліпшена теплоізоляція,
- можливість зшивання з аналогічним спальником;
- міцний;
- дихаючий;
- вологостійкий;
- комфортний для тіла внутрішній шар;
- фіксатор довільного розстібання блискавки;
- спеціальна стропа для захисту від защемлення блискавки;
- утеплювальний борт на блискавки;
- внутрішній м'який комір;
- наявність капюшона;
- стягнутий шнур на капюшоні;
- внутрішня кишеня на липучці;
- петлі для сушіння;
- комплектується компресійним мішком.


Мішок спальний (спальник) Caribee Tundra Jumbo Steel Blue - гарантія комфортного відпочинку!


Характеристики:

Тип: ковдру.
Температура комфорту: -10 С.
Вага: 3,1 кг.
Розмір: 2,35х1 м.
Матеріал зовнішній: Нейлон.
Матеріал внутрішній: бавовна.
Наповнювач: Tech-Loft Extreme hollowfibre / щільність 2х200 г / м2.
Блискавка: справа.
Колір: синій.

Виробник: Caribee (Австралія).

Caribee - австралійський бренд, що спеціалізується на виробництві товарів для спорту та активного відпочинку. Досить великою популярністю останнім часом користуються намети, рюкзаки Caribee, чиє виробництво засноване на використанні найсучасніших технологій.


Мішок спальний (спальник) Caribee Tundra Jumbo steel blue правий підібрати і замовити по які завищеною вартістю 2 124 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Спальные мешки таких торгових марок, як наприклад: Caribee в онлайн каталозі Терра Спорт
Мішок спальний (спальник) Caribee Tundra Jumbo steel blue правий Мішок спальний (спальник) Caribee Tundra Jumbo steel blue правий - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Caribee Tundra Jumbo steel blue правий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно планували зайнятися фігурою? Мішок спальний (спальник) Caribee Tundra Jumbo steel blue правий допоможе на шляху до мети. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки обрадує Вас високою якістю. Мішок спальний (спальник) High Peak Pak тисячі Comfort (Right) , Мішок спальний (спальник) High Peak Pak тисячі Comfort (Right) і Мішок спальний (спальник) High Peak Pak тисячі Comfort (Right) від топових світових брендів 1155 Ви зможете побачити в нашій лінійці Спальні мішки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - як було 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн