Мішок для кроссфіта LivePro Power Bag (LP8120-10), 10кг

КОД ТОВАРУ: 274052
  • Мішок для кроссфіта LivePro Power Bag (LP8120-10), 10кг
  • Мішок для кроссфіта LivePro Power Bag (LP8120-10), 10кг - Фото №2
  • Мішок для кроссфіта LivePro Power Bag (LP8120-10), 10кг - Фото №3
Мішок для кроссфіта LivePro Power Bag (LP8120-10), 10кг
Мішок для кроссфіта LP8120 POWER BAG - це універсальний тренувальний інструмент для функціональної тренування. Він був розроблений спеціально для використання в тренажерному залі. Виготовлений з міцних матеріалів. Товста поверхня стійка до зносу і проста в догляді. Особливо міцні нейлонові ручки витримують високий тиск і не рвуться при сильних коливаннях. Повітроводи в мішку випускають повітря при його стисненні. Інноваційна внутрішня підкладка утримує внутрішній пісок на місці і робить сумку збалансованої під час важких тренувань. Кілька різних варіантів захоплення дозволяють виконувати руху на високій швидкості. Ручки з нековзкого неопреновим-гумового матеріалу створюють зручність вашим рукам, які потіють. Розвивайте силу, вибуховість за допомогою тренувальної сумки для воїнів Livepro. Він ідеально підходить для занять в тренажерному залі, командних видах спорту, бойових мистецтв і домашніх тренувань. Інформація про товар: виготовлений з матеріалів професійного класу дуже товста поверхню витримує знос і робить сумку міцної міцні нейлонові ручки кілька варіантів захоплення інноваційна внутрішня підкладка утримує пісок всередині повітряні клапани випускають зайве повітря, якщо мішок спресований розмір: 55 х 22 х 22 см вага: 10 кг Livepro виробляє високоякісне обладнання для активного та інтенсивного використання. Livepro є ідеальним вибором для комерційних залів і кроссфітов. Незалежно від того, чи є ви особистим тренером, тренером або професійним спортсменом, мета Livepro полягає в тому, щоб допомогти активним спортсменам в досягненні їхніх власних цілей і цілісному вдосконаленні своїх тренувань. Продукти Livepro поєднують в собі точний дизайн, приголомшливий зовнішній вигляд і якість матеріалів, що робить устаткування надзвичайно довговічним і комфортним для тренувань. Якщо вам потрібні довговічні інструменти з високою якістю, вибирайте Livepro.
LivePro
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
990 грн
ЦІНА: 140 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 19 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
чорний сірий
АРТИКУЛ
LP8120-10
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок для кроссфіта LP8120 POWER BAG - це універсальний тренувальний інструмент для функціональної тренування. Він був розроблений спеціально для використання в тренажерному залі. Виготовлений з міцних матеріалів. Товста поверхня стійка до зносу і проста в догляді. Особливо міцні нейлонові ручки витримують високий тиск і не рвуться при сильних коливаннях. Повітроводи в мішку випускають повітря при його стисненні. Інноваційна внутрішня підкладка утримує внутрішній пісок на місці і робить сумку збалансованої під час важких тренувань. Кілька різних варіантів захоплення дозволяють виконувати руху на високій швидкості. Ручки з нековзкого неопреновим-гумового матеріалу створюють зручність вашим рукам, які потіють. Розвивайте силу, вибуховість за допомогою тренувальної сумки для воїнів Livepro. Він ідеально підходить для занять в тренажерному залі, командних видах спорту, бойових мистецтв і домашніх тренувань.

Livepro виробляє високоякісне обладнання для активного та інтенсивного використання.

Livepro є ідеальним вибором для комерційних залів і кроссфітов. Незалежно від того, чи є ви особистим тренером, тренером або професійним спортсменом, мета Livepro полягає в тому, щоб допомогти активним спортсменам в досягненні їхніх власних цілей і цілісному вдосконаленні своїх тренувань. Продукти Livepro поєднують в собі точний дизайн, приголомшливий зовнішній вигляд і якість матеріалів, що робить устаткування надзвичайно довговічним і комфортним для тренувань.

Якщо вам потрібні довговічні інструменти з високою якістю, вибирайте Livepro.

особливості:

  • виготовлений з матеріалів професійного класу
  • дуже товста поверхню витримує знос і робить сумку міцної
  • міцні нейлонові ручки
  • кілька варіантів захоплення
  • інноваційна внутрішня підкладка утримує пісок всередині
  • повітряні клапани випускають зайве повітря, якщо мішок спресований

Основні харакетристики:

  • розмір: 55 х 22 х 22 см
  • вага: 10 кг
  • колір: чорний / сірий

Виробник: LivePro


Мішок для кроссфіта LivePro Power Bag (LP8120-10), 10кг підібрати і купити за реальною ціною 140 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Оборудование для Кроссфита таких торгових марок, як наприклад: LivePro в електронному магазині Terra Sport
Мішок для кроссфіта LivePro Power Bag (LP8120-10), 10кг Мішок для кроссфіта LivePro Power Bag (LP8120-10), 10кг - Фото №2 Мішок для кроссфіта LivePro Power Bag (LP8120-10), 10кг - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок для кроссфіта LivePro Power Bag (LP8120-10), 10кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Устаткування для Кроссфіта

Давно хочете зайнятися фігурою? Мішок для кроссфіта LivePro Power Bag (LP8120-10), 10кг допоможе почати легко. В « Устаткування для Кроссфіта » є все, що Вам знадобиться. Устаткування для Кроссфіта обрадує Вас своєю надійністю. Петлі для функціонального тренінгу TRX HMS TX-PRO , Петлі для функціонального тренінгу TRX HMS TX-PRO і Петлі для функціонального тренінгу TRX HMS TX-PRO від кращих світових постачальників 4352 Ви зможете знайти в нашій лінійці Устаткування для Кроссфіта . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Устаткування для Кроссфіта . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн