Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272

КОД ТОВАРУ: 130147
  • Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272
  • Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272 - Фото №2
  • Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272 - Фото №3
  • Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272 - Фото №4
  • Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272 - Фото №5
  • Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272 - Фото №6
  • Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272 - Фото №7
Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272
Тип товару: масажний мішечок. Матеріал: пластиковий гранулят, текстиль, пластик.
Onhillsport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
60 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 8 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
MS-1272
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport - один з найбільш ефективних аксесуарів для самостійного масажу в домашніх умовах. Верхній шар мішечка пошитий з гипоалергенного текстилю, в якості наповнювача використаний пластиковий гранулят середньої жорсткості, а игольчатая поверхню іплікатор зроблена зі спеціального пластика.
Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport відмінно підходить для акупунктури впливу на невеликі ділянки тіла при радикуліті, головного болю в передній частині голови і в потиличній області, при слабкості і запаморочення, при шлунково-кишкових болях, при зубному болю. Також можна використовувати мішечок для масажу стоп. Методи впливу на точки в разі тих чи інших проблем різні. При радикуліті виконуються кругові погладжування мішечком над сідницями; при головному болю в передній частині голови масажується область над бровами, зі зміщенням до скронь; при головному болю в потиличній області масажується верхню ділянку шиї, ближче до лінії росту волосся; при шлунково-кишкових болях масажується без натискання ділянку навколо пупка. Час масажу може займати 2-4 хвилини.

Особливості мішечка:
- масажний;
- для лікувального / профілактичного масажу різних зон тіла;
- акупунктурний ефект;
- застосовується для зняття втоми з м'язів / підвищення тонусу / поліпшення кровообігу;
- основа виготовлена з пластикового грануляту / тканинна обшивка;
- голчасті іпплікатор виготовлені з пластику;
- ефективний аксесуар для самостійного / професійного масажу.

Характеристики:
Тип товару: масажний мішечок.
Матеріал: пластиковий гранулят, текстиль, пластик.

Виробник: Onhillsport (Україна).
Український виробник Onhillsport випускає великий асортимент спортивних снарядів і аксесуарів, використовуваних для професійних і аматорських тренувань. Серед випущених ним товарів: гантелі для аеробіки, настінні турніки, кронштейни для боксерських груш, упряж для тренування м'язів шиї, лямки штангіста, петлі для функціонального тренінгу. Компанія Onhillsport заснована в 2006 році, і за 11 років існування заслужила добру репутацію на українському ринку. Завдяки якості та доступними цінами користується активним попитом користувачів.



Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272 купити за вигідною ціною 60 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Массажеры для спины таких торгових марок, як наприклад: Onhillsport в онлайн магазині Терра Спорт
Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272 Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272 - Фото №2 Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272 - Фото №3 Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272 - Фото №4 Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272 - Фото №5 Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272 - Фото №6 Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272 - Фото №7

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажери для спини

Давно мрієте зайнятися спортом? Мішечок масажний для тіла і стоп Onhillsport MS-+1272 буде Вашим першим кроком. В « Масажери для спини » є все, що необхідно спортсмену. Масажери для спини здивує Вас своєю якістю. Аплікатор Кузнєцова , Аплікатор Кузнєцова і Аплікатор Кузнєцова від знаменитих світових виробників 6980 Ви знайдете в нашому розділі Масажери для спини . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Масажери для спини . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн