Медбол 8 кг (Україна)

КОД ТОВАРУ: 126961
  • Медбол 8 кг (Україна)
Медбол 8 кг (Україна)
Медбол - це набивної м'яч. Від своїх "волейбольно-баскетбольних" побратимів відрізняється вагою і відсутністю стрибучості. Щоб освоїти силовий комплекс вправ з цим "кулькою", представницям прекрасної статі, особливо тим, хто нечасто обтяжує себе фізичними навантаженнями, досить обзавестися 2,5-кілограмовим. Дами-завсідники тренажерних залів можуть позайматися з м'ячем вагою 4 кг. Медбол робить більш ефективними вправи, що коректують фігуру: дозволяє зміцнити м'язи сідниць, стегон, плечей, рук, спини, живота і додати тілу красиву форму.
Другие
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
885 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 118 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Медбол
Антирозрив (ABS)
Немає
Комплектація
Тільки м'яч
Вага (для медболів)
8 кг
АРТИКУЛ
767-558-8
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Медбол - це набивної м'яч. Від своїх "волейбольно-баскетбольних" побратимів відрізняється вагою і відсутністю стрибучості. Щоб освоїти силовий комплекс вправ з цим "кулькою", представницям прекрасної статі, особливо тим, хто нечасто обтяжує себе фізичними навантаженнями, досить обзавестися 2,5-кілограмовим. Дами-завсідники тренажерних залів можуть позайматися з м'ячем вагою від 4 кг. Медбол робить більш ефективними вправи, що коректують фігуру: дозволяє зміцнити м'язи сідниць, стегон, плечей, рук, спини, живота і додати тілу красиву форму.


Матеріал: натуральна шкіра, всередині чохол з брезенту.

Наповнювач: пісок, тирса.

Вага: 8 кг.

Виробник: Україна.


Медбол 8 кг (Україна) вибрати за доступною вартості 885 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Мячи для фитнеса таких брендів, як наприклад: Другие в каталозі магазина Terrasport
Медбол 8 кг (Україна)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Медбол 8 кг (Україна)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ М'ячі для фітнесу

Давно хотіли зайнятися спортом? Медбол 8 кг (Україна) - це Ваш перший крок. В « М'ячі для фітнесу » є все, що знадобиться спортсмену. М'ячі для фітнесу здивує Вас своєю оригінальністю. Медбол гумовий Tunturi Medicine Ball 2 кг , Медбол гумовий Tunturi Medicine Ball 2 кг і Медбол гумовий Tunturi Medicine Ball 2 кг від кращих світових виробників 95 Ви можете знайти в нашій категорії М'ячі для фітнесу . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів М'ячі для фітнесу . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн