Медбол 4 кг Pro Supra

КОД ТОВАРУ: 76584
  • Медбол 4 кг Pro Supra
  • Медбол 4 кг Pro Supra - Фото №2
Медбол 4 кг Pro Supra
Особливості: призначений для оздоровчих / спортивних цілей, вправи з м'ячем розвивають витривалість і координацію, зручні ручки забезпечують надійний хват. Матеріал: PVC. Наповнювач: пісок. Діаметр: 19 см. Вага: 4 кг. Колір червоний.
Pro Supra
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
574 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 77 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Розмір
19 см
Тип
Медбол
Антирозрив (ABS)
Немає
Комплектація
Тільки м'яч
Вага (для медболів)
4 кг
АРТИКУЛ
MB6320P-4
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Медбол 4 кг Pro Supra - снаряд для тренувань, спрямованих на зміцнення декількох груп м'язів. Заняття з ним сприяють розвитку витривалості, сили, гнучкості та координації у спортсмена. Часто медбол використовується для оздоровчої гімнастики. Завдяки наявності двох зручних рукояток в м'ячі, ви зможете виконувати з ним різні обертальні рухи, кидки, випади і повороти, не боячись випустити його з рук.
Медбол 4 кг Pro Supra дуже популярний серед спортсменів, що займаються бойовими мистецтвами. Вправи з ним розвивають швидкість ударної техніки та сили. Крім цього, м'яч часто використовується для реабілітації хворих або літніх людей в посттравматичний період. Заняття з Медбол допоможуть значно зміцнити опорно-руховий апарат і пропрацювати м'язи спини, плечей і рук. Цей снаряд підходить для всіх вікових категорій.

особливості:
- призначений для оздоровчих / спортивних цілей;
- вправи з м'ячем розвивають витривалість і координацію;
- зручні ручки забезпечують надійний хват.

Медбол 4 кг Pro Supra - ефективний снаряд для розвитку сили і витривалості!

Характеристики:
Матеріал: PVC.
Наповнювач: пісок.
Діаметр: 19 см.
Вага: 4 кг.
Колір: червоний.

Виробник: Pro Supra (Тайвань).
Досить успішна на міжнародному ринку компанія Pro Supra займається виробництвом тренажерів і спортивних товарів високої якості. Її підприємства розташовані в Тайвані та Китаї.


Медбол 4 кг Pro Supra купити по які завищеною вартістю 574 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Мячи для фитнеса таких брендів, як наприклад: Pro Supra в каталозі Терра Спорт
Медбол 4 кг Pro Supra Медбол 4 кг Pro Supra - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Медбол 4 кг Pro Supra"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ М'ячі для фітнесу

Давно планували зайнятися фігурою? Медбол 4 кг Pro Supra буде Вашим першим кроком. В « М'ячі для фітнесу » знайдеться все, що Вам знадобиться. М'ячі для фітнесу здивує Вас своєю якістю. М'яч для фітнесу (фітбол) 75 см Landfit Fitness Ball з насосом , М'яч для фітнесу (фітбол) 75 см Landfit Fitness Ball з насосом і М'яч для фітнесу (фітбол) 75 см Landfit Fitness Ball з насосом від знаменитих світових виробників 95 Ви зможете побачити в нашій категорії М'ячі для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів М'ячі для фітнесу . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн