Дитячий килимок Kids II "Маленькі квіти" рожевий

КОД ТОВАРУ: 153025
  • Дитячий килимок Kids II "Маленькі квіти" рожевий
Дитячий килимок Kids II
Призначення: килимок для новонароджених. Колір рожевий. Розмір килимка: 70х50х1 см. Упаковка: 28х9х40см. Особливості: для дітей від народження; антиалергенний; знімна подушка; два кільця з дзеркалом і прорезивателей; приємний на дотик; можна прати в машинці.
Kids II
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
459 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 61 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Рожевий
Тип
Для наймолодших
АРТИКУЛ
8951
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дитячий килимок Kids II "Маленькі квіти" рожевий - необхідна придбання для молодої мами. Дозволить профілактичні викладання на живіт для запобігання проблем кишечника поєднати з цікавим і пізнавальним часом проводження малюка. Крім того, що килимок приємний на дотик, м'якенький, на ньому є іграшки, які привернуть увагу дитини і будуть сприяти його початкового розвитку, а подушечка тільки додасть зручність під час гри.

особливості:
- для дітей від народження;
- антиалергенний;
- знімна подушка;
- два кільця з дзеркалом і прорезивателей;
- приємний на дотик;
- можна прати в машинці.

Характеристики:
Призначення:
килимок для новонароджених;
Колір: рожевий;
Розмір килимка: 70х50х1 см;
Упаковка: 28х9х40см.

Виробник: Kids II (США).
Прогрес виробництва товарів для дітей від компанії Kids II спостерігають багато років споживачі по всьому світу. Товари видозмінюються за запитами сучасного часу, стають яскравішими, цікавіше і продуманий. Одне незмінно - це найвища якість, так як продукція розрахована на найменших споживачів.

Дитячий килимок Kids II "Маленькі квіти" рожевий купити за вигідною ціною 459 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Развивающие коврики таких торгових марок, як наприклад: Kids II в інтернет-магазині Терраспорт
Дитячий килимок Kids II "Маленькі квіти" рожевий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Дитячий килимок Kids II "Маленькі квіти" рожевий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розвиваючі килимки

Давно мрієте зайнятися спортом? Дитячий килимок Kids II "Маленькі квіти" рожевий буде Вашим першим кроком. В « Розвиваючі килимки » є все, що необхідно спортсмену. Розвиваючі килимки здивує Вас своєю якістю. Килимок дитячий для фітнесу і розваг , Килимок дитячий для фітнесу і розваг і Килимок дитячий для фітнесу і розваг від знаменитих світових виробників 9273 Ви знайдете в нашому розділі Розвиваючі килимки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Розвиваючі килимки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн