Мат гімнастичний розкладний Champion 200х100х10см, синій чохол тент / пвх

КОД ТОВАРУ: 302412
  • Мат гімнастичний розкладний Champion 200х100х10см, синій чохол тент / пвх
Мат гімнастичний розкладний Champion 200х100х10см, синій чохол тент / пвх
Мат гімнастичний розкладний Champion 200х100х10 см синій, чохол тент / пвх - це універсальний спортивний атрибут, який відмінно підійде як для використання в спорт залі, а так само і для домашнього використання. Мат гімнастичний розкладний складається з двох секцій. Внутрішня частина складається з високоякісного поролону підвищеної щільності. Використання даного матеріалу надає мату покращене поєднання м'якості і захищеності при падінні. Зовнішня частина мату зшита з високоякісного тентового армованого матеріалу. Гладкість поверхні оберігає від травм при ковзанні по мату. Даний матеріал легко піддається чищенню, а армування надає міцність і довговічність. На бічній частині мату зроблені зручні для перенесення ручки. Він не важкий по вазі і не займає багато місця. Застерігає від серйозних травм, які можна отримати від найменшого неправильного руху. особливості: Сприяє страховці від травм; Служить надійним амортизацією під час стрибків; Не втрачає форму від регулярних використань. Характеристики: Розмір: 200х100х10 см; Наповнення: Пінополіуретан, підвищеної щільності (поролон), застібка блискавка; Чохол: Тент-пвх. Виробництво: Champion (Україна).
Champion
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 632 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 218 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Тип
Мати
АРТИКУЛ
A00202
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мат гімнастичний розкладний Champion 200х100х10 см синій, чохол тент / пвх - це універсальний спортивний атрибут, який відмінно підійде як для використання в спорт залі, а так само і для домашнього використання. Мат гімнастичний розкладний складається з двох секцій. Внутрішня частина складається з високоякісного поролону підвищеної щільності. Використання даного матеріалу надає мату покращене поєднання м'якості і захищеності при падінні. Зовнішня частина мату зшита з високоякісного тентового армованого матеріалу. Гладкість поверхні оберігає від травм при ковзанні по мату. Даний матеріал легко піддається чищенню, а армування надає міцність і довговічність. На бічній частині мату зроблені зручні для перенесення ручки. Він не важкий по вазі і не займає багато місця. Застерігає від серйозних травм, які можна отримати від найменшого неправильного руху.

особливості:

  • Сприяє страховці від травм;
  • Служить надійним амортизацією під час стрибків;
  • Не втрачає форму від регулярних використань.

Характеристики:

  • Розмір: 200х100х10 см;
  • Наповнення: Пінополіуретан, підвищеної щільності (поролон), застібка блискавка;
  • Чохол: Тент-пвх.

Виробництво: Champion (Україна).


Мат гімнастичний розкладний Champion 200х100х10см, синій чохол тент / пвх підібрати і купити за реальною ціною 1 632 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Маты для спортивных уголков таких торгових марок, як наприклад: Champion в електронному магазині Terra Sport
Мат гімнастичний розкладний Champion 200х100х10см, синій чохол тент / пвх

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мат гімнастичний розкладний Champion 200х100х10см, синій чохол тент / пвх"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук

ОГЛЯД Мат гімнастичний розкладний Champion 200х100х10см, синій чохол тент / пвх


ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Мати для спортивних куточків

Давно хочете зайнятися фігурою? Мат гімнастичний розкладний Champion 200х100х10см, синій чохол тент / пвх допоможе почати легко. В « Мати для спортивних куточків » є все, що Вам знадобиться. Мати для спортивних куточків обрадує Вас своєю надійністю. Мат-пазл (ластівчин хвіст) Combat Budo синьо-жовтий, 100х100х2,5 см (EVA25YB) , Мат-пазл (ластівчин хвіст) Combat Budo синьо-жовтий, 100х100х2,5 см (EVA25YB) і Мат-пазл (ластівчин хвіст) Combat Budo синьо-жовтий, 100х100х2,5 см (EVA25YB) від кращих світових постачальників 1193 Ви зможете знайти в нашій лінійці Мати для спортивних куточків . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Мати для спортивних куточків . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн