Ролик масажний LiveUp Massage Bar LS5044

КОД ТОВАРУ: 247512
  • Ролик масажний LiveUp Massage Bar LS5044
Ролик масажний LiveUp Massage Bar LS5044
Тип: ролики; Розмір (ДхШхВ): 44х4х5 см; Вага: 840 г; Сірий колір; Матеріал: поліпропілен.
Live Up
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
588 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 78 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
АРТИКУЛ
LS5044
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ролик масажний LiveUp Massage Bar LS5044 відноситься до універсальних ручним інструментам для масажу. За допомогою ролика можна виконувати масаж навіть самостійно, без сторонньої допомоги. Масаж можливий таких частин тіла як спина, живіт, боки, руки і ноги. Не рекомендується проводити самомасаж області шиї і шийних хребців. Ролик має довжину в 44 сантиметри, і товщину 4 сантиметри. Виготовлений масажний ролик з міцного поліпропілену. З боків розташовані ергономічні ручки для зручного захоплення. У центральній частині розташовані масажні ролики, з нерівномірною структурою для ще більш ефективного масажу.


особливості:

  • забезпечує масажний ефект, зменшує біль;
  • збільшує загальну циркуляцію крові;
  • розслаблює м'язи після втоми.


Характеристики:
Тип:
ролики;
Розмір (ДхШхВ):
44х4х5 см;
Вага:
840 г;
Колір:
сірий;
Матеріал:
поліпропілен.


Виробник: LiveUp (Китай).
Торгова марка LiveUp була зареєстрована в Китаї в 2004 році. Незважаючи на нетривалий період перебування на ринку зарекомендувала себе як надійного виробника якісних аксесуарів для спорту. У торговельній лінійці компанії представлено безліч різних товарів, серед них балансувальні сфери, скакалки, степ платформи, еспандери, різноманітні обважнювачі і безліч інших товарів.



Ролик масажний LiveUp Massage Bar LS5044 підібрати і купити за реальною ціною 588 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Массажеры для тела таких торгових марок, як наприклад: Live Up в електронному магазині Terra Sport
Ролик масажний LiveUp Massage Bar LS5044

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ролик масажний LiveUp Massage Bar LS5044"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажери для тіла

Давно хочете зайнятися фігурою? Ролик масажний LiveUp Massage Bar LS5044 допоможе почати легко. В « Масажери для тіла » є все, що Вам знадобиться. Масажери для тіла обрадує Вас своєю надійністю. М'яч масажний з шипами 4Fizjo Spike Balls (4FJ0148), 10 см , М'яч масажний з шипами 4Fizjo Spike Balls (4FJ0148), 10 см і М'яч масажний з шипами 4Fizjo Spike Balls (4FJ0148), 10 см від кращих світових постачальників 6987 Ви зможете знайти в нашій лінійці Масажери для тіла . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Масажери для тіла . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн