Подушка масажна Medisana Шиатсу 88960

КОД ТОВАРУ: 95182
  • Подушка масажна Medisana Шиатсу 88960
  • Подушка масажна Medisana Шиатсу 88960 - Фото №2
Подушка масажна Medisana Шиатсу 88960
Вид масажера: масажна подушка. Область застосування: стегна, плечі, спина, шия. Кількість режимів масажу: 1. Вид масажу: шиацу / акупунктура. Потужність: 15 Вт. Функції: підігрів. Електричне живлення: 230 В, 50 Гц. Довжина кабелю: 2 м. Автоматичне вимкнення: через 15 хв. Додатково: 4 обертові в протилежні напрямки масажні головки, можливість застосування червоного світла і / або підігріву для посилення ефекту масажу, еластичний ремінь для кріплення на спинці стільця. Умови застосування: виключно в сухих приміщеннях. Комплектація: інструкція. Габарити (ВхШхГ): 7,2х35х23,4 см. Вага: 1,2 кг. Сірий колір.
Medisana
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 495 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 333 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
АРТИКУЛ
88960
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Подушка масажна Medisana Шиатсу 88960 - подушка, яка застосовується в області стегон, шиї, спини і плечей. Чотири масажні головки, які крутяться в протилежні напрямки, а також один режим масажу роблять користування масажером простим і зрозумілим. Цілюще промінь червоного світла с / без підігріву значно підсилює ефект від масажу. Даний масажер володіє еластичним ременем, який можна закріпити на спинці стільця. Міцний і надійний матеріал покриву Подушки масажною Medisana Шиатсу 88960 очищається без зайвих зусиль.

Особливості подушки:
- автоматичне вимикання через 15 хв;
- чотири масажні головки;
- червоне світло і / або підігрів;
- еластичний ремінь для фіксації.

Подушка масажна Medisana Шиатсу 88960 - виявляється здоров'я можна купити!

Характеристики:
Вид масажера: масажна подушка;
Область застосування: стегна, плечі, спина, шия;
Кількість режимів масажу: 1;
Вид масажу: шиацу / акупунктура;
Потужність: 15 Вт;
Функції: підігрів;
Електричне живлення: 230 В, 50 Гц;
Довжина кабелю: 2 м;
Автоматичне вимкнення: через 15 хв;
Додатково: 4 обертові в протилежні напрямки масажні головки, можливість застосування червоного світла і / або підігріву для посилення ефекту масажу, еластичний ремінь для кріплення на спинці стільця;
Умови застосування: виключно в сухих приміщеннях;
Комплектація: інструкція;
Габарити (ВхШхГ): 7,2х35х23,4 см;
Вага: 1,2 кг;
Колір: сірий.

Виробник: Medisana (Німеччина).
Medisana - німецький виробник товарів для оздоровлення (масажери, масажні накидки і ін.), А також виробів для догляду за тілом. Компанія була першою, яка почала розвивати ринок товарів догляду за здоров'ям будинку. Уже 25 років Medisana радує своїх споживачів якістю, надійністю і доступністю своїх виробів більш ніж в 45 країнах світу (в т.ч. США, Канаді, Англії). З 2001 року Medisana досягла і українців, які тепер можуть насолоджуватися європейським рівнем продукції.


Подушка масажна Medisana Шиатсу 88960 підібрати і купити за реальною ціною 2 495 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Массажеры для шеи таких торгових марок, як наприклад: Medisana в електронному магазині Terra Sport
Подушка масажна Medisana Шиатсу 88960 Подушка масажна Medisana Шиатсу 88960 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Подушка масажна Medisana Шиатсу 88960"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажери для шиї

Давно хочете зайнятися фігурою? Подушка масажна Medisana Шиатсу 88960 допоможе почати легко. В « Масажери для шиї » є все, що Вам знадобиться. Масажери для шиї обрадує Вас своєю надійністю. Подушка масажна Onhillsport MS-1 253 коричнева , Подушка масажна Onhillsport MS-1 253 коричнева і Подушка масажна Onhillsport MS-1 253 коричнева від кращих світових постачальників 6986 Ви зможете знайти в нашій лінійці Масажери для шиї . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Масажери для шиї . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн