Масажер для ніг Beurer FM 60

КОД ТОВАРУ: 78030
  • Масажер для ніг Beurer FM 60
Масажер для ніг Beurer FM 60
Особливості масажера: для розслабляючого масажу ніг, масаж по техніці Шиацу, приємна поверхня з дихаючої сітки, зручне зберігання кабелю під приладом, що настроюється кут нахилу, регульовані по висоті ніжки, зручне управління ногами, компактний, стимулює кровопостачання. Кількість масажних головок: 18. Колір: білий.
Beurer
КУПИТИ
ЦІНА:
5 499 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 734 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
FM 60
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Масажер для ніг Beurer FM 60 виробляє дію, аналогічне масажу шиацу, що перекладається як "тиск пальцями". Метою масажу шиацу є інтенсифікація фізичного, емоційного і духовного самопочуття людини. Для цього повинні бути усунені енергетичні блокади і застої в енергопроводящіх доріжках і стимульовані механізми саморегулювання організму.
Масажер для ніг Beurer FM 60 оснащений 18 обертовими масажними головками, що копіюють руху масажу шиацу - натискання і розминка. Цей масаж сприяє стимулюванню кровообігу, прискоренню регеніраціі клітин, розслабленню напружених м'язів, зняття втоми і відновлення доброго самопочуття. Не можна використовувати цей масажер при патологічних або травмах в області ніг, для дітей, для тварин. Масажер гранично простий у використанні, але, як і всі електричні прилади, вимагає дотримання правил безпеки. Детальна інструкція по експлуатації входить в комплект.


Особливості масажера:
- для розслабляючого масажу ніг;
- масаж по техніці Шиацу;
- приємна поверхня з дихаючої сітки;
- зручне зберігання кабелю під приладом;
- настроюється кут нахилу;
- регульовані по висоті ніжки;
- зручне управління ногами;
- компактний;
- стимулює кровопостачання.

 

Масажер для ніг Beurer FM 60 - для того, хто цінує своє здоров'я!

Характеристики:
Виробляє дію масажу шиацу.
Кількість масажних головок:
18.
Колір: білий.


Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Масажер для ніг Beurer FM 60 купити за вигідною ціною 5 499 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Массажеры для ног таких виробників, як наприклад: Beurer в магазині terrasport.ua
Масажер для ніг Beurer FM 60

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Масажер для ніг Beurer FM 60"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажери для ніг

Давно мрієте зайнятися спортом? Масажер для ніг Beurer FM 60 буде Вашим першим кроком. В « Масажери для ніг » є все, що необхідно спортсмену. Масажери для ніг здивує Вас своєю якістю. Подушка балансувальна (сенсомоторна) масажна Springos Sky Blue (FA0076) , Подушка балансувальна (сенсомоторна) масажна Springos Sky Blue (FA0076) і Подушка балансувальна (сенсомоторна) масажна Springos Sky Blue (FA0076) від знаменитих світових виробників 6981 Ви знайдете в нашому розділі Масажери для ніг . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Масажери для ніг . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн