Масажер Power Play 4032

КОД ТОВАРУ: 129448
  • Масажер Power Play 4032
Масажер Power Play 4032
Висота: 11 см; Колір синій; Довжина: 17,5 см; Матеріал: поліпропілен. Особливості: зручний у користуванні і переміщенні; має прогумовану рукоятку; наявність ручки для зручного захоплення; володіє двома кулями з горбками на поверхні.
PowerPlay
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
141 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 19 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
PP_4032
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Масажер Power Play 4032 - позитивно впливає на ваше здоров'я, так як призначений для профілактики всіляких ортопедичних і неврологічних проблем. За допомогою двох масажних куль, що володіють ергономічною формою і поверхнею з горбками, ви відчуєте максимально ефективний масаж. Масажер виготовлений з матеріалів вищої якості і все його рухомі конструкції є надійними і міцними.


особливості:
- зручний у користуванні і переміщенні;
- має прогумовану рукоятку;
- наявність ручки для зручного захоплення;
- володіє двома кулями з горбками на поверхні.


Характеристики:
Висота:
11 см;
Колір: синій;
Довжина: 17,5 см;
Матеріал: поліпропілен.


Виробник: Power Play (Польща)
Польські фахівці компанії Power Play для створення своїх товарів використовують тільки матеріали вищої якості. Саме тому спортивні вироби даного бренду є такими популярними на ринку. За допомогою аксесуарів для спорту від Power Play, ви будете кожен раз наближатися на один крок ближче до успіху.


Масажер Power Play 4032 купити за вигідною ціною 141 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Массажеры для тела таких торгових марок, як наприклад: PowerPlay в онлайн каталозі Терра Спорт
Масажер Power Play 4032

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Масажер Power Play 4032"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажери для тіла

Давно мрієте зайнятися спортом? Масажер Power Play 4032 буде Вашим першим кроком. В « Масажери для тіла » є все, що необхідно спортсмену. Масажери для тіла здивує Вас своєю якістю. Масажний набір SportVida Ball 08 Duoball 08 і Foam Roller 30 SV-HK0309 , Масажний набір SportVida Ball 08 Duoball 08 і Foam Roller 30 SV-HK0309 і Масажний набір SportVida Ball 08 Duoball 08 і Foam Roller 30 SV-HK0309 від знаменитих світових виробників 6987 Ви знайдете в нашому розділі Масажери для тіла . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Масажери для тіла . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн