Масажер Power Play 4026

КОД ТОВАРУ: 129442
  • Масажер Power Play 4026
  • Масажер Power Play 4026 - Фото №2
Масажер Power Play 4026
Склад: метал, пластик, гума; Колір синій; Довжина: 21 см; Розмір: універсальний. Особливості: можливість зменшити кількість куль; має прогумовану рукоятку; створений з пластика різної щільності; зручний в користуванні і переміщенні.
PowerPlay
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
253 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 34 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
PP_4026
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Масажер Power Play 4026 - рекомендований для фізичної терапії і занять фітнесом. Масажер сприяє розслабленості напружених м'язів і профілактиці усіляких ортопедичних захворювань. Також даний масажер від Power Play зроблений практичною форми, завдяки чому ви зможете використовувати його як вдома, так і в спортзалі.


особливості:
- можливість зменшити кількість куль;
- має прогумовану рукоятку;
- створений з пластика різної щільності;
- зручний у користуванні і переміщенні.


Характеристики:
Склад: метал, пластик, гума;
Колір: синій;
Довжина: 21 см;
Розмір: універсальний.


Виробник: Power Play (Польща)
Польські фахівці компанії Power Play для твори своєї продукції використовують тільки матеріали вищої якості. Саме тому, спортивні вироби даного виробника є такими необхідними на ринку. Разом з аксесуарами для спорту від фірми Power Play ви будете кожен раз наближатися на один крок ближче до успіху.


Масажер Power Play 4026 підібрати і купити за реальною ціною 253 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Массажеры для тела таких торгових марок, як наприклад: PowerPlay в електронному магазині Terra Sport
Масажер Power Play 4026 Масажер Power Play 4026 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Масажер Power Play 4026"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажери для тіла

Давно хочете зайнятися фігурою? Масажер Power Play 4026 допоможе почати легко. В « Масажери для тіла » є все, що Вам знадобиться. Масажери для тіла обрадує Вас своєю надійністю. М'яч масажний з шипами 4Fizjo Spike Balls (4FJ0148), 10 см , М'яч масажний з шипами 4Fizjo Spike Balls (4FJ0148), 10 см і М'яч масажний з шипами 4Fizjo Spike Balls (4FJ0148), 10 см від кращих світових постачальників 6987 Ви зможете знайти в нашій лінійці Масажери для тіла . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Масажери для тіла . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн