Маски для Мафії ручної роботи. Планета Ігор

КОД ТОВАРУ: 109891
  • Маски для Мафії ручної роботи. Планета Ігор
Маски для Мафії ручної роботи. Планета Ігор
Планета Игр
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
55 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 7 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
59657
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Як часто, граючи в карткову гру «Мафія», вам доводилося стикатися з проблемою, що хтось, навмисно або мимоволі, відкриває очі? У кожного таке хоч раз в житті, але було. Мабуть, це, напевно, єдина і найбільша проблема цієї гри, адже в правилах не передбачено нічого, крім чесності, щоб з цим боротися. Одна справа, якщо ви граєте на турнірі, і з того, кого в підглядання викрив провідний, можна списати переможні бали, хоч сама партія при цьому вже і буде безповоротно зіпсована. А якщо ви граєте просто на інтерес, що тоді? Адже підглядати, насправді, вигідно! І стежити за всіма може тільки ведучий, у якого і так вистачає турбот. Щоб зрівняти шанси, для цієї стрімко набирає популярність гри був придуманий спеціальний аксесуар - маски для Мафії.
Спочатку все користувалися підручними засобами, наприклад, пов'язками на очі з хусток, рушників і шарфів. Потім почали використовувати маски, призначені для чогось іншого, і вони не завжди були зручні (зокрема, видавали багато шуму при «пробудженні» міста). Поки, в кінці - кінців, не взялися за винахід масок спеціально для цієї гри.
Комплект масок для мафії ручної работи.Что потрібно від маски для гри Мафія? По-перше, він, звісно ж, має бути непрозорою. По-друге, щільно прилягати до обличчя, щоб між нею і шкірою не було щілин. По-третє, вільно і без шуму зніматися. По-четверте, бути приємною на дотик і красивою на вигляд. Багато? Можливо. Важко виконати? Природно. Але результат того вартий!
В масці ручної роботи між двома шарами красивою чорної тканини з візерунком знаходиться непрозорий флізелін, який робить поверхню практично непроникною для світла. По нижньому краю йде спеціальний валик з м'якого матеріалу, який притискає маску до обличчя і в той же час не створює відчуття дискомфорту. Цей же валик дає можливість при «пробудженні» не знімати всю маску, а тільки піднімати її частина, що відбувається практично безшумно. Ну і, природно, вона виглядає естетично, тому ваші фотографії з ігор в цій масці будуть дуже ефектні!
Якщо ви сумніваєтеся, чи варто купити маски для гри Мафія чи не варто, то наведемо вам ще один аргумент: адже їх можна використовувати не тільки в грі. Наприклад, можна в них спати, адже світла вони не пропускають. Ну і ... далі у кого на що вистачить фантазії! Загалом, даний аксесуар буде дійсно хорошим придбанням, як для завзятого «мафіозі», так і для звичайного «мирного жителя».

Загальні характеристики:
Склад: приємна і якісна маска ручної роботи
Виробництво: Планета Ігор


Маски для Мафії ручної роботи. Планета Ігор вибрати за доступною вартості 55 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Разные таких брендів, як наприклад: Планета Игр в каталозі магазина Terrasport
Маски для Мафії ручної роботи. Планета Ігор

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Маски для Мафії ручної роботи. Планета Ігор"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно хотіли зайнятися спортом? Маски для Мафії ручної роботи. Планета Ігор - це Ваш перший крок. В « Різні » є все, що знадобиться спортсмену. Різні здивує Вас своєю оригінальністю. Настільна гра Duke "Дженга" (WS032) , Настільна гра Duke "Дженга" (WS032) і Настільна гра Duke "Дженга" (WS032) від кращих світових виробників 460 Ви можете знайти в нашій категорії Різні . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Різні . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн